ŠERBEDŽIJA ORGANIZIRA PROSLAVU U ‘V. LISINSKOM’ OSNIVANJA PROLETERSKIH BRIGADA!

0
5460

serbedzija-fotka22.12. 2016 godine usred Zagreba, uz blagoslov inkriminiranog gradonačelnika Bandića u dvorani V. Lisinski Rade Šerbedžija organizira sa svojim jatacima proslavu osnivanja Prve proleterske brigade, osnovane 22.12. 1941. godine U BIH, kada se 4 srpska bataljuna i 2 crnogorska udružuju u proletersku brigadu. 

EKSKLUZIVNO: 1200 ljudi partizani su ubili 1945. godine u Slavskom polju pod zapovjedništvom Krajačića i Boljkovca

Hrvati su partizansko oslobođenje platili klaonicom u 800 jama, a nedavno su prebačeni posmrtni ostaci iz Hude jame, HOP portal otkrio je veliku grobnicu u Slavskom polju, sa preko tisuću ubijenih i ovu proslavu doživljava kao slavljenje klanja i ubijanja Hrvata, poglavito jer su partizanske zvijeri ubile u Hudoj jami i tromjesječno dijete, a njihovi “učenici” , pod zapovjedništvom majora Šljivančanina. na Ovčari su streljali trudnu Ružicu M., između ostalih i pokazali da partizani neizmjerno mrze hrvatski narod, kao i njihovi JNA potomci. Blasfemija dozvoljena pod patronatom Šerbedžije samo govori koliko se ne poštuje hrvatski narod.

VUKOVAROM MIRNO ŠETA ZLOČINAC ODGOVORAN ZA SMRT STOTINA NA OVČARI I JEDNE TRUDNICE, POVEZAN SA ŠEŠELJEM I VASILJEVIĆEM

pernar-sutjeskaNije ova proslava samo provokacija, već dogovorena priča ruskih i naših tzv. antifašista, kako bi “približili” ruski i hrvatski narod. Naravno u režiji Srbina Šerbedžije. Nije bez veze Pernarovo hodočašće na Sutjesku, stalni obilasci Beograda, želi se povezati krvnika i žrtvu na jedan oduran način.

Nisu samo Hrvati platili 1945. godine ceh komunističkoj bandi, platili su i Židovi čija imovina je opljačkana, a dvije sinagoge u režiji partizana, ona riječka i karlovačka su srušene.

HOP