‘JUTARNJI’ IZNIO LAŽNU INFORMACIJU DA JE UBOJICA IZ NAZOROVE ČLAN A-HSP-a

0
2376

Demant na članak u  Jutarnjem listu pod naslovom  OSVETNIK IZ NAZOROVE Umirovljenika ubio „ vojnik „ ekstremne stranke pravaša A – HSP jer mu nije zaposlio sina.

Odgovorno i pod materjalnom odgovornošću tvrdimo da Vlado Turudić iz Zaprešića koji je ubio umirovljenika u Zagrebu nije  član  naše stranke.

Koliko smo upoznati,  Vlado Turudić je član  jedne braniteljske stranke.

Jutarnji list bez ikakve provjere, bez da kontaktira sa vodstvom stranke i ispita činjenično stanje, zlonamjerno čini  štetu Autohtonoj – Hrvatskoj stranci prava.

Jutarnji list,  koristi na našu veliku žalost,  jedno teško ubojstvo da oblati našu stranku A -. HSP i još pritom nas nazivajući „ ekstremna stranka „.

Autohtona – Hrvatska stranka prava je demokratska stranka i nije ekstremna stranka.

Tražimo od Jutarnji list da u svom prvom broju objavi   naš  demant jer ćemo u protivnom  morati potražiti zaštitu putem suda.

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

Hop portal je saznao da je ubojica bio član Braniteljske stranke. Iako se Hanžeković hvali da ima najbolje novinare ovaj podatak i skandal oko teksta je dokaz kako je ta priča daleko od istine.

-Sa gnušanjem gledam na ovaj potez Vlade Turudića, poglavito jer je njegova supruga radila za žrtvu, čistila stan i ne mogu zamisliti da se čovjeka ubilo, a isti je hranio obitelj ubojice. Osuđujem osobno i ispred stranke ovakvo ponašanje. Isto tako želim naglasiti da niti jedna stranka ne može biti kriva za ponašanje pojedinca,  u ovom slučaju poziva se praktički na linč pravaša i poglavito AHSP-a, iako informacija nije točna. -izjavio je za naš portal Dražen Keleminec, koji se nalazio u koloni sjećanja sa članovima HSP-a, HČSP-a i AHSP-a tijekom razgovora.

HOP