SKANDALOZNO:PERNAROVA GLASILA OPTUŽUJU ‘EKSTREMNU DESNICU’, DOK PERNAR ODREĐUJE BROJ UBIJENIH ZA PROGLAŠENJE GENOCIDA!

0
2146

Nevjerojatne gluposti piše portal za promidžbu najveće političke kurve, Ivana Pernara, tvrde pokvarenjaci da ekstremna desnica napada Pernara i “kako svi trebamo pogledati istini u oči.” Kojoj istini? Pernar ima 15000 kuna plaću i svađa se s kontrolorom u tramvaju jer ne želi platiti kartu? Za to je kriva nekakva ekstremna desnica?!

U Vukovaru je ubijeno strašno puno ljudi, ali na sreću to nije bio genocid, kaže u tom smislu Pernar. Na čiju to sreću?! Ili tvrdi nepismeni Pernar da je u Jasenovcu napravljen genocid, a da je Oluja etničko čišćenje. Čovjek treba biti ekstremist da shvati kako se radi o političkom idiotu? Škabrnja nije udovoljila Pernarovoj brojci za genocid, nisu ih dovoljno poklali? Ćelije? Sveti Rok? Slunj? Kijevo?

per-izdajaper-izd

Klasična komunistička škola. Ako otkrijete politički kurvarluk, tada ste ekstremist. Možda zato jer je Pernar ekstremist, politički terorist, lijenčina i niškorist. I tko je uz njega stao? Hrpa neradnika. Već danas ova politička kurva tvrdi da Oluja nije bila etničko čišćenje. Kada je u Srbiji ili u rodnom gradu njegove bake Banja Luci, tada je sigurno etničko čišćenje, a kada se vrati u Zagreb, onda je Oluja legitimna akcija HV-a.

Pernarizam-politički debilizam u borbi za što veću plaću. Na tv-u bori se za siromašne, a u Saboru diže ruku za veće plaće. I sad se politička kurva bavi ekstremizmom desnice, dok pljačka aktiviste i ukopava ovršene u blato svojih laži.

Već je dojadio i Živom zidu, pa ga i oni šutnuše u stranu, iako se više ne zna u toj stranci falsifikatora, tko je čiji potpis skinuo i zašto, pa niti tko je član ovog kurvarluka.

proglaNepismeni Pernaru, pročitaj si ovaj proglas prije nego uključiš tu poganu jezičnu i pričaš o etničkom čišćenju, a to što tvojim roditeljima Crnogorci nisu porušili kuće po Cavtatu u Domovinskom ratu, ne znači da nisu bili obični ološ, a isto tako je znakovito da su baš tebe i tvoje zaobišli, dok je ostalima ta gamad sve zapalila.

HOP