UMJESTO POD ISTRAGU PUPOVAC DOBIVA 4 MJESTA ZAMJENIKA MINISTRA I TRAŽI ĆIRILICU U ZAGREBU

0
14411

Mediji prenose “sastanak” premijera Plenkovića i Milorada Pupovca. Vladar iz sjene Pupovac koji na svojim platnim spiskovima ima imena od zastupnika Grbina do djelatnice američkog veleposlanstva i na taj način mrežom vlada, da ne govorimo o bliskim odnosima predsjednika uprave 24 sata Borisa Trupčevića s Pupovcem ipak je na sastanak došao s bliskim rođakom Borisom Miloševićem, koji se već odavno uhljebio u Ministarstvu Uprave i tamo štiti interese malog vožda. Pupovac više nikome ne vjeruje.

SKANDAL: PEĐA GRBIN I ŽARKO PUHOVSKI NA PLATNOJ LISTI MILORADA PUPOVCA

Pupovac je razradio priču do savršenstva, kada zaškripi medijski, tu je brat po naciji, predsjednik novinarskog društva i lovac na vještice, čitaj na Hrvate,  koji pokriva njegov velikosrpski projekat. To smo vidjeli iz slučaja hrvatske himne, kada je predsjednik HND-a  zaštitio srpske Novosti.  Izrugivanje himne i povreda ustava nije značajno za predsjednika novinara. Isti taj Leković proziva naš portal i opominje, u slučaj divljanja srpskog nacionalizma u Vukovaru te činjenice šaranja autobusa Dinama srpskim simbolima, gdje smo mi prenosili riječi Velimira Bujanca. I time dokazuje do kuda je srpska nacionalistička ideologija došla.

Koliko je Pupovac lukav govori činjenica da je u srpskom listu Novosti okupio “Hrvate”  iz propalih redakcija, koje su redom destabilizirale Hrvatsku. I time pokrio svoj medijski terorizam. Kada pretjera, Leković sve pokrije svojom demagoškom retorikom.

U Živom zidu imao je svoga ideologa i pravnika Dušana Cvetanovića, njegovog stipendistu, sada u Slobodnoj Hrvatskoj. Ova cirkusarija od Pernara  je pokrila njegov lopovluk u njegovim Novostima intervjuom.

U srpskom narodu je stvorio toliku mržnju prema Hrvatima, da Srbi nemaju kuda, nego biti uz svog ideologa. Ako se doda da Pupovac ima prste i u propasti Tesla banke, jasno se vidi moć ovog neprijatelja Hrvatske.

Zanimljivo je njegovo insistiranje na kvotama za sudjelovanje u vlasti. Klasična kumrovečka škola. U ministarstvima i dalje neće raditi sposobni već osobe po nacionalnom ili stranačkom ključu.

Protiv Pupovca su podignute mnoge kaznene prijave, pa je logično da on insistira na mjestu zamjenika u ministarstvu pravosuđa, ugrožen je njegov opstanak u SNV-u i srpskoj Prosvjeti, pa je logično da stavi i svojeg čovjeka u ministarstvo uprave, zbog kriminala u ovim srpskim udrugama logično je i njegovo traženje mjesta pomoćnika ministra policije, a preko pomoćnika ministra kulture nastavlja započeti projekt velike Smrdije iz 1903. godine po kojem će Srbi posrbljavati Hrvate pismom, jezikom, kulturom…što se već događa jer sve projekt vode upravo oni, na izložbe po veleposlanstvima odlaze većinom oni, na mjestima izložba vodeću riječ vode upravo oni,a preko HAVC-a koriste projekte za demoniziranje Hrvatske, kao i u kazališnim kućama, gdje je vodič srpski ideolog Frljić, na čelu HNDa vodeći je njegov pulen… i on već ima svoju veliku SAO Krajinu, koju vodi njegov slugan Plenković.

VLAHOVIĆ: PUPOVAC I UGROŽENI SRBI ‘PREGRIJALI’ ZAGREBAČKE BANKOMATE

HOP