PUTIN I VOJVODA PERNAR SE LJUTE NA PLENKOVIĆA ŠTO JE OBJASNIO UKRAJINCIMA DA MiG-ovi NISU ZA RUSE I DIVERZIJE SU NEPOTREBNE

0
3374

Pupovac i ekipica iz Igmanske inicijative u Beogradu planiraju novu Jugu, nakrala se ekipica u Hrvatskoj, pa sad bi svoju staru zemljicu nazad. S njim je i Saša Milošević, poznat kako je preživljavao dilanjem droge, a sada dila laži u čemu je najbolji.

Kod nas se lažljivac, falsifikator i srpski dupelizac, švercer iz tramvaja, vojvoda Pernar sprema za mjesto gradonačelnika. Budala ima svuda i tu on traži svoju šansu na izborima.

Veleposlanik Ruske federacije obznanio je gradu i svijetu da Pernar nije njihov špijun, jer bi on to onak pametan sigurno znao i vjerojatno obznanio svima, to se tako u ruskoj diplomaciji radi, kad si njihova špija, oni to svima obznane. Oni koji misle kako u našoj diplomaciji ima svakakvih bedaka, svjetski primjeri dokazuju kako nismo jedini. Znači, Pernar nije njihov špijun i može se kandidirati za gradonačelnika Zagreba.pernaruska

Kad je naša policija i milicija saznala da Pernar nije ruski špijun brže-bolje ga je pozvala u stanicu da provjere jel falsifikator stvarno falsifikator preko vještačenja potpisa. Sjetila se milicija toga stručnjaka mjesecima kasnije od izbora, ali on je vojvoda i kao takav odbija doći u stanicu. Njet.

Jedino s čim se Pernar slaže je Putin. Nije lud da  njemu kaže njet, lakše je reći ne Plenkoviću, što nije  za zamjeriti, kad iz Plenkovića radi budalu Pupovac, nema razloga da to ne radi i on. I tako je on za rusku gebels medijsku kuću Sputnik potvrdio riječi Putina da ćemo najeb*ti, jer ne slušamo Putina.

Putin jako zamjera Plenkoviću što je otišao u Ukrajinu. Čovjek je otišao vidjeti Nadanovog brata, sexy zvijezdu našeg veleposlanstva, u Rimu Vidošević i njegova pomoćnica nisu mogli seksati namještenice veleposlanstva, pa su morali svaki svojim putem, a on se skrasio u Ukrajini.  Plenković je vjerojatno posjetio i famozni remontni zavod za MiG-ove, te ljudima objasnio kak Hrvatska nije u Rusiji i da ne moraju raditi nepotrebne diverzije na zrakoplovima.

Putinu je u principu jako krivo što je mali, pa nije zanimljiv Ukrajinkama kao naš Vidošević.

Jutarnji otkrio toplu vodu o Pernaru, koji je sad po novom član bezveznjačke stranke Abeceda demokracije (HOP je to objavio prije 3 tjedna), koja već 20 godina postoji i ne postoji, ali je sad na prijevaru preko falsifikatora ušla u Sabor, Pernar je morao opravdati lovu dobivenu za stranke u Saboru, pa se učlanio u ovo sranje od stranke. Nije htio izgubiti lovu ako spuši Živo sranje od živog zida kroz sudski proces.

To će se sigurno dogoditi jer taj falsificira sve, od povijesti, uloge Radića do Tuđmana, pa kako onda ne bi i potpise falsificirao. Naš Jutarnji očito zadnji saznaje u kojoj je stranci vojvoda Pernaruška…ruska prazna puška. U živom sranju od živog zida pak Sinčić kao zadnji slinavčić odriče se izjava Pernara, ne znajući da ovaj više nije s njima, već s onima koji nude novce… Sinčić zna tko je pokrao INA-u, ali nema pojma u kojoj je on sam stranci, a u kojoj drug vojvoda. U slijedećem mandatu biti će u Šešeljevim radikalima, ili kak kaže debilni vojvoda, ladikalima.

I završit ćemo sa jezivim geostrategom Jovićem, koji na domagoj bradatoj novokmetnici provaljuje kako je kucnuo trenutak da mi uguramo Srbe i BiH u EU. Sad ili nikad, Pernar, Šešelj i onaj prevarant Dodig u EU. Predivno. Zasucimo rukave i poslušajmo ovog ćelavog stratega, njemu je i kosa otpala boreći se za srpske interese…

Jović i švercer iz tramvaja su najveći živući stratezi hrvatske propasti.

Lijepa naša, bolje reći njihova krava muzara.

HOP