PUPOVČEV PULEN S. MILOŠEVIĆ, DILER DROGE, TRAŽI SRPSKE ŠKOLE, STUDIJ SRBISTIKE, ALI NE OBJAŠNJAVA GDJE NESTAJU MILIJUNI SNV-a?

0
5567

Potpredsjednik Srpskog narodnog vijeća Saša Milošević izjavio je u Beogradu da  će tražiti da se novim Zakonom o potpomognutim područjima /Krajina, sjeverna Dalmacija, Lika, Kordun, Banija, Zapadna Slavonija/ odrede standardi infrastrukture koja se mora osigurati povratak imovine srpskim institucijama i povraćaj imovine oduzete u Drugom svjetskom ratu, a to je imovina koju su otele ustaše, a partizani nisu vratili”, rekao je Milošević.

Srbi će tražiti i da suđenja ne budu etnički pristrasna i da se napravi lista ratnih zločina na prostoru Hrvatske da bi se, kako je naveo Milošević, vidjelo što pripada jednima, a što drugima, a kao zahtjev će biti postavlјeno i ubrzavanje procesa ekshumacije i identifikacije, koji je ove godine potpuno stao.

Zahtjevi će se odnositi i na obrazovanje i jezik, pa će se tražiti registracija srpskih škola, ponovno uspostavlјanje Uprave za nacionalne manjine, kao i da se na Filozofskom fakultetu u Zagrebu ustanovi odsjek za srbistiku. -ovaj komedijaški šou je izveo pred gorljivim Srbima, četnicima, u Beogradu, ali nije objasnio tko je opljačkao Tesla banku. Kako će društvo zaokruženo elitizmom pomoći Srbima u Hrvatskoj, kad troše novce na bankomatu oko 450 000 kuna ,a pokriće imaju za oko 50 000 kuna, gdje odlazi ostatak novca? Gdje je nestalo 2 milijuna kuna za koje Pupovac i društvo nemaju pokrića? Zašto Pupovac zapošljava cijelu obitelj svoje ljubavnice i daje neukim ljudima 1500 eura plaće?

PLENKOVIĆ I PETROV UZ PUPOVCA: PUPOVAC ZAPOSLIO OBITELJ LJUBAVNICE, OCU LJUBAVNICE SREDIO INVALIDSKU MIROVINU

 

Zašto plaća toliko novinara ili zašto je zaposlio 49 ljudi bez ikakvog natječaja? Takav čovjek je garant nečega?

https://www.hop.com.hr/2016/11/27/srpsko-narodno-vijece-daje-donacije-privatnim-tvrtkama-lgbt-udrugama-i-veleposlanstvu-srbije-iz-naseg-dzepa/

Osuđeni diler droge Saša Milošević i glavni srpski muljator Pupovac ne mogu ništa nikome ponuditi osim prevare. Komedijaška skupina srpske traktorske dijaspore iz Beograda, koja je prije toga slijedila Martića i Babića i dalje ugošćuje probisvjete; od silovatelja M Busića (lokalnog klošara sa Banovine i proglašava lopova Ernestom Che Guevarom) do sofisticiranog narko dilera Saše Miloševića…ako je to sve što Srbi mogu dati, onda bolje neka krenu traktorima u Bugarsku.

Saša Milošević je bio u Beogradu u okviru Igmanske inicijative, koja puni džepove 140 udruga, koje zagovaraju novu Jugoslaviju, državu u kojoj će lopovi iz Srbije i Hrvatske sakriti novac od pokradenog naroda. Onog istog kojeg su iselili 1945. godine, opljačkali tvornice i banke, te prodali svima priču kako su sve vodeće tvrtke oni stvorili, što je najveća komunistička laž.

HOP