Otkrivamo što se krije iza Bernardićeve poruke Plenkoviću da se riješi ustaša u stranci, zaštita komunističkog lopovluka!

0
10775

Pedesetak godina komunisti pljačkaju, otimaju i iseljavaju Hrvate, nakon takvog genocida Hrvati odlučuju konačno izaći iz Jugoslavije i stvaraju svoju državu. Lopovski kadar iz Jugoslavije preuzima vlast u Hrvatskoj i počinje glumiti nacionaliste. Jedan od najpoznatijih komunističkih poslušnika Milinović koji se još 1990. godine zaklinjao u partiju, postaje desničar, a medijski i ustaša. Predstavu režiraju komunistički mediji.

Takvih Milinovića je na tisuće. HSP je vrlo brzo bio očišćen od nacionalista ubojstvima Blaža Kraljevića i Ante Paradžika, a na čelo stranke dolazi čovjek sa crvenom knjižicom Ante Džapić. Ubojice generala Kraljevića dobili su činove generala. Iz toga je razvidno da su jugoslavenski komunisti dolaskom na čelo nove hrvatske vlasti pobili sve nacionaliste i domoljube opasne po njih.

Danas se vidi da su u tome u potpunosti uspjeli. Zašto? Kako bi temeljno opljačkali zemlju i iselili što više Hrvata. Potpuno isti plan kao i u Jugoslaviji.

Na čelu zemlje je predsjednica iz partizanske obitelji, premijer je sin oficirke JNA i najpoznatijeg komunističkog zadrtog profesora FPZ-a Plenkovića, kompletna oporba istog je kadra. Udruge vode okorjeli komunisti, srpsku manjinu vodi predavač iz kumrovečke škole Pupovac, o ekonomiji govori najviše na desnici predavač iz kumrovečke škole profesor Kulić, o pozdravu “za dom spremni” najviše pišu desničarski mediji  bliski hadezeovskim komunistima. Na njihove priče nasjeda narod, iako je pozadina svega uvijek pljačka. Skretanje pozornosti pljačkaša i tzv. udruga koje se “bore za ljudska prava”, a zapravo svi zajedno pljačkaju proračun.

Uz toliko udruga koje financira država, ljudska prava nikada nisu bila ugroženija. Uz toliko udruga nikada nije komunistička propaganda bila jača. Svi oni traže ustaše, ali nitko ne progoni komunističke ubojice i lopove.

Bernardićeva poruka Plenkoviću “da se riješi ustaša” je dogovoreni deal komunjara koje zajedničkim snagama pljačkaju državu; HDZ glumi desnicu, a SDP je klasično udruženje srboslavena.

Budući da je lopovluk izašao na vidjelo, oni moraju hitno udružiti sve lopovske snage. Onaj tko je uništio INA-u, uništio je i Hrvatsku: HDZ i SDP. Sada te dvije lopovske udruge nakon pljačke INA-e žele zataškati kriminal otkupom INA-e.  Prije otkupa moraju kontrolirati politički prostor i medijski uskladiti djelovanje. Sam otkup INA-e znači da je učinjena strašna šteta INA-i, proračunu i narodu. Dok se narod borio, komunisti su pljačkali imovinu. Redom su padali Pliva, INA, Zagrebačka banka, pokradene su sve banke, nitko nikada nije odgovarao.

INA je uništena 1996. godine kada je Tuđman poslušao Franju Gregurića i krenuo prema MOL-u, umjesto prema OMV-u i Shellu – tim potezom trajno je zabetonirana propast INA-e, koju su do kraja uništili komunisti Linić i Jurčić, danas ekonomski stručnjaci najbliži desničaru Bujancu. Što to govori? Desnica i ljevica su komunistička sprdačina za zamagljivanje pljačke države. Sanader, kojeg svi prozivaju u slučaju INA-e, tek je šegrt navedenih.

Kada je prozvao vladare Hrvatske, završio je u zatvoru, ne zbog svog kriminala već zbog napada na pljačkaše. Odvjetnički timovi koji brane pljačkaše uvijek su isti. Samo da bi udbašija kontrolirala informacije. Nema tu ustaša, svi su redom komunisti. Tko je blizak navijačkim skupinama na stadionima? Bernardić. Slučajno? Merčep je suđen isključivo zato da mu pljačkaške elite zatvore usta nakon njegove knjige o pljački države, do tada ga nitko nije dirao. Ipak sve dođe na svoje. Tako i kraj komunističkih pljačkaša.

Režija po kojoj nas žele proglasiti fašistima, maska je za pljačku Hrvata. Lopovi glasno viču “drž’te ustaše”.

HOP