VUČIĆ NAKON ŠTO JE OPLJAČKAO SRBIJU SPREMA SE ZA RAT I PLJAČKU SUSJEDA

0
4366

Aco Vučić glavni lopov u Srbiji sve je u težem položaju. Zajedno sa Dačićem i Nikolićem pokrao je cijelu Srbiju i iz države napravio cigansku čergu. Kako ima sve manje za krasti odlučio je pokrenuti beogradski pašaluk. Sve više zvecka ratnim pokličima, a glavni su neprijatelji Hrvati i Albanci. Na Kosovo je poslao vlak prepun srpskih ikona i natpisa kako je Kosovo Srbija, a Hrvatima prijeti Migovima. Za vrijeme pravoslavnog Božića u režiji Pupovca doveo je svog izaslanika Božovića u HND, da pljuje i prijeti Hrvatima. Kriminalac Vučić želi izazvati nemire u Hrvatskoj znajući da su SPC i Pupovac napravili respektabilnu mrežu srpskih slugu oko sebe, ovladali su HND-om, nekim ministarstvima, općinama, gradovima i medijima. Novom pljačkom želi osigurati opstanak na vlasti.

kosovsko četnička pizdarija

Amerikanci posebno naglašavaju ime Vučićevoga brata Andreja kao jednoga od glavnih krivaca za uspostavu ekonomskog monopola u Srbiji. Andrej Vučić je sa svojim bliskim prijateljima i najbližim poslovnim suradnicima Nikolom Petrovićem i Zoranom Koraćem ovladao u potpunosti vlastitim ekonomskim interesima u oblastima energetike, telekomunikacija i infrastrukture. Nadalje, ističu kako bi trebalo dodatno ispitati poveznicu samoga Aleksandra Vučića i ruskog političara i tajkuna Aleksandra Mihajloviča Babakova. On je čovjek koji je akumulirao nekoliko vrlo bitnih dužnosti na političkom nebu Rusije. Istodobno je specijalni predstavnik Rusije za suradnju sa ruskom dijasporom u svijetu, narodni zastupnik u ruskoj državnoj Dumi, član Komiteta za međunarodna pitanja, predsjedavajući komiteta za potporu vojnoj i obrambenoj industriji Rusije i nadasve Putinov najpovjerljiviji čovjek za vezu u Srbiji, kako po pitanju ekonomskih, tako i po pitanju političkih veza Srbije i Rusije. Nema zajedničkog srpsko – ruskog posla u Srbiji koji se može zaključiti bez njegove volje i dopuštenja. Osobito je blizak s vrhom SPS-a, ali ne samo sa liderom te stranke i političkim kraljem mafijaškog podzemlja Ivicom Dačićem, nego i sa direktorom “Srbijagasa” Dušanom Bajatovićem, s kojim se najčešće i susreće. No, i najbrojnija srbijanska stranka SNS i aktualni srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić su uvijek na usluzi Babakovu, koji kao čovjek iz sjene odlučuje o sklapanju ugovora i poslova u Srbiji, sve uz odobrenje vrha Kremlja i Vladimira Putina. Četnički vojvoda Nikolić je Babakova odlikovao još 2013. godine Sretenjskim ordenom drugoga reda za posebne zasluge, a vladajućim naprednjacima ( ili kako ih mnogi u Srbiji zovu nazadnjacima ) i socijalistima je 2012. godine bio posrednik prigodom stvaranja političke koalicije što je i sad na vlasti u Srbiji.

1) Aleksandar Vučić: Bulevar Zorana Đinđića 87, 11070, Novi Beograd, telefon 00381(0)11 311 – 1690, 311 – 6077. Taj stan se vodi na njegovo ime, a faktički služi za danonoćne seksuualne orgije i drogiranja njegovog sina, narkomana Danila Vučića, kao i još jedan stan u novom i skupocenom naselju Belville, isto u Novom Beogradu. I tamo je mjesto okupljanja manguparije Danila Vučića, koji se redovito tuče i po obližnjim beogradskim splavovima, a naravno nikad kazneno nije odgovarao ni za jedno učinjeno djelo jer je pod paskom svemoćnog zaštitnika, njegovoga ludog oca Aleksandra, a ovaj kontrolira i policiju i tužiteljstvo i sud. U blizini Belvilla, sagrađenog kao posljednji arhitektonski krik u vrijeme Univerzijade u Beogradu 2009. godine, bilo je prije nešto više od mjesec dana i jedno teško ubojstvo u obračunu narkomanskih bandi. Stradao je u kafiću u ranim jutarnjim satima jedan narko bos, a sve se odigralo ispod same zgrade u kojoj je spomenuti Vučićev stan, a zapravo mjesto orgijanja i lumpovanja njegovoga sina. sam Aleksandar Vučić tamo rijetko boravi, a taj je stan praktički ustupio na korištenje sinu Danilu. Mnogo češće Aleksandar Vučić je u prvoimenovanom stanu u Bulevaru Zorana Đinđića, isto na Novom Beogradu.
b) Aleksandar Vučić ima još i treći stan u vlasništvu u Novom Beogradu i to na adresi: Bulevar Mihaila Pupina 10 A, 11070, Novi Beograd. Telefon: 00381(0)311 – 9594. Iako se ovaj stan vodi na Aleksandra Vučića, on je zapravo stalno prebivalište njegove bivše, ravezdene supruge Ksenije, koja tamo živi sa sinom Danilom i sa kćerkom Milicom. Kćer još nije punoljetna i ima stalno boravište i prebivalište s majkom, dok sin Danilo koji je sad uzeo 19. godinu života, kao što sam gore napomenuo paralelno sa stanom u Bulevaru Pupina koristi za seksualni kupleraj, ali i žestoko i masovno drogiranje svih prisutnih u stanu, onaj gore spomenuti stan u Belvillu, podignut 2009. u vrijeme kad je Boegradom kormilario tadašnji gradonačelnik Dragan Đilas. Tamo je bio vrlo skup stambeni prostor, nepristupačan ekonomski većini građanstva, te se više od pet godina lokacija prodavala, na kraju i po znanto sniženoj cijeni od realne, a stanari su, naravno, prvoklasna velikosrpska elita, koja jedino i može platiti tako visoke cijene stambenog prostora. A tamo gdje su oni, tu su i nemiri, neredi i međusobna ubojstva i oružana razračunavanja, kao što sam u datom primjeru opisao. Inače, stan u Bulevaru Mihaila Pupina je Aleksandar Vučić dobio na korištenje još u drugoj polovici devedesetih kad je to bila luskuzna novogradnja, namijenjena stambeno i poslovnim prostorom u tom naselju YU Business centar Miloševićevoj i Šešeljevoj fašističkoj bagri političara, ministara i narodnih zastupnika. Tamo je stan na korištenje 1995/96. dobio i Tomislav Nikolić. Međutim, četnički grobar je, za razliku od huliganskog premijera Vučića, poslije vratio taj službeni stan i time u odnosu na manijaka Vučića čak i ispao korektniji, mada je taj lopov i prevarant to vraćanje stana nadomijestio na drugi način, podizanjem nelegalnih vikendica isto na teritoriju općine Novi Beograd i to u zoni ekološki zaštićenog područja oko Ade međice na Savi, gdje nije dozvoljena u tom zelenom i zaštićenom pojasu gradnja bilo kog stambenog objekta. Ali, za gadove poput Nikolića, napisani zakon ne vrijedi, te njegovi sinovi Radomir ( sad gradonačelnik Kragujevca ) i Branislav, mlađi sin Tomislava NIkolića, ujedno po zanimanju viši nogometni trener, na obali Save nekažnjeno ugrožavaju zelenu oazu eko sistema, a svi zahtjevi da ukloine i sruše vikendice s nepropisnog mjesta gradnje ostali su samo pusti vapaj naroda.
2) Angelina Vučić, majka Aleksandra Vučića, zajedno s mužem Anđelkom živi u centru Beograda u Krunskoj ulici, gdje je i sjedište Demokratske stranke, a telefon je 00381(0)267 – 4797. Stan se vodi na Angelinu, a ne na njezinog supruga Anđelka, jer on ima stan u svome vlasništvu usred Bugojna pod muslimanskom kontrolom u Bosni. To je još jedan od dokaza suradnje Bakira Izetbegovića i Aleksandra Vučića, budući da Anđelko Vučić, otac ratnog zločinca i agresora na bosanske muslimane Aleksandar Vučić ima velebni stan u centru Bugojna, dok ti isit muslimani u Bugojnu i sad ruše i pale hrvatske kuće i ne dozvoljavaju povratak Hrvata u Bugojno. Međutim, Aleksandar Vučić je Izetbegovićevim Bošnjacima miljenik, što svjedoči i nekretnina njegovoga oca Anđelka u centru Bugojna.
3) Na pretraživaču BH telecom.ba pronašao sam adresu Anđelka Vučića, Aleksandorvog oca u gradu Bugojnu. Puna adresa glasi: Armije Bosne i Hercegovine, Bugojni, telefon 00387(0) 251 – 381.
4)Tomislav Nikolić, četnički vojvoda i predsjednik Srbije ima stan u Novom Beogradu u ulici Bulevar Zorana Đinđića 115, 11070 Novi Beograd, telefon: 00381(0) 214 – 3538. Kao što se vidi, to je u istoj ulici gdje je i jedan od tri Vučićeva spomenuta stana u vlasništvu na teritoriju općine Novi Beograd, samo se razlikuju brojevi zgrada i ulaza, a u neposrednom su susjedstvu. Nikolićev stan je na broju 115, a Vučićev na broju 87 u istoj ulici dr. Zorana Đinđića. Doduše, Nikolić je taj stan najvjerojatnije na određeno vrijeme netkom za silne novce na godišnjem nivou ( jer dobra je i skupa lokacija ) ustupio na privremeni rok dok mu traje predsjednički mandat i dok živi sa suprugom Dragicom na Bijelom dvoru, koji su još davno sagradili Karađorđevići u Beogradu u Užičkoj ulici, smještenoj na Dedinju.
5) Branislav Nikolić, mlađi sin Tomislava Nikolića, živi u Kragujevcu u ulici Darosavska 3, 34115, a telefon je 00381(0)384 – 151.
6) Radomir Nikolić, stariji sin Tomislava Nikolića, ujedno kao kadar stranke SNS, on je sad i gradonačelnik Kragujevca s ogromnim i nekontroliranim priljevom novčanih milijunskih iznosa iz državnog proračuna Srbije, od čega masa toga ide izvan svake kontrole u njegov džep, živi prijavljen na dvije adrese u istoj ulici. To je ulica Dragoljuba MIlovanovića – Bene 35, 34000 Kragujevac, a telefon je 00381(0)34 337 – 675. Drugi stan Radomira Nikolića u istoj ulici Dragoljuba Milovanovića – Bene je na broju 138, s oznakom 34105 Kragujevac, a telefon je 00381(0) 34 318 – 171.
Pošto volim biti uvijek sasvim precizan, samo jedna mala ispravka vezana za ulicu Angeline Vučić, majke Aleksandra Vučića. Naknadno sam provjerio i telefonski broj je potpuno točan, dakle, 00381(0) 267 – 4797, samo sam pogriješio Krunsku ulicu na Vračaru, gdje je još jedan stan u vlasništvu Anđelka Vučića, Aleksandrovog oca, dok je stan Aleksandrove majke Angeline sa spomenutim telefonskim brojem 00381(0) 267 – 4797 u Bulevaru Nikole Tesle 44 u graničnoj ulici dvije općine Novi Beograd i Zemun. Dio bulevara pripada Novom Beogradu, a drugi dio bulevara Zemunu. No, nije ni čudo da se desi mala pogreška, budući je prije nekoliko godina baš na skretanju kod spomenute Krunske ulice za koju sam vjerovao dugo da je jedini obiteljski stan Vučićevih roditelja, bio prije nekoliko godina veliki skandal. ( a nije, jer eto, Anđelko ima stan u Krunskoj, samo jedino taj stan od cijele obitelji Vučić nije bio na informacijama 11811 preko interneta, dok Vučićeva majka ima stan u vlasništvu na razmeđu općina Novi Beograd i Zemun). Kad je ono bila LGBT parada prije nekoliko godina u Beogradu, uglavnom tad su Vučićev brat Andrej i brat gradonačelnika Beograda Siniše Malog, mislim da se zove Predrag, nasilno probili kordon policije na trgu Slavija koji je policijski štitio skup pedera i lezbejki od demonstranata koji su ih htjeli napasti. E, onda su upravo iz pravca spomenute Krunske ulice Andrej Vučić i Predrag Mali, dva rođena brata premijera Aleksandra Vučića i gradonačelnika Beograda Siniše Malog krenuli i fizički obračun s policajcima, jer se nisu htjeli legitimirati, a nisu poštivali zabranu privremenog prelaska ulice dok traje taj LGBT skup, jer je tako to odredila policija. I onda su još Andrej Vučić i Predrag Mali, braća od premijera i gradonačelnika Beograda dobili batine od policije, pokazalo se poslije od niških specijalaca poslatih u Beograd, koji ih nisu ni znali, niti prepoznali facom, pa su ih dobrano isprebijali kao huligane koji ne daju osobnu iskaznicu polcijiji na uvid, a hoće remetiti javni red i mir. Sad je tih osam policjaca iz Niša ostalo bez posla, izloženi su državnom terorizmu, prijete im drakonske kazne zatvora jer su se usudili časno i pošteno raditi svoj posao policajaca. Zamimljivo, glavni tužitelj je Saša Drecun,  a sutkinja u procesu policajcima Svetlana Aleksić, isti tandem koji je mene politički po nalogu srbijannskog režima normalnog, zdravog i pravog, kao osvjedočenog borca protiv srpskog ciganluka iz pašaluka od 26.12. 20012. do 11.4. 2014. poslao u zatvorsku bolnicu. Ovo je repriza tog mog slučaja, samo sad u osam primjeraka na osam policijaca iz Niša. Oni su već protuzakonito preko svake zakonske mejre u pritvoru, bez ikakvih prava na obranu, svi mediji o tome u Srbiji već dugo šute, glume ludilo, prave se blesavi, a svim tim policajcima, žandarmima, prijeti drakonska kazna i do 10 ili 15 godina zatvora, jer im je unaprijed po utvrđenom scenariju suđeno i presuđeno. Ne samo što su zauvijek protjerani iz policije i što nema tko hraniti njihovu malodobnu djecu, nego su ostali bez ikakvih ljudskih prava. S obzirom da iz osobnog iskustva moje borbe protiv Srbalja znam tko im je tužitelj u montiranom kafkijanskom procesu Saša Drecun, kao i sutkinja Svetlana Aleksić, ta osmorka policajca će zaglaviti dugogodišnju robiju i sumnjam da će ugledati svjetlost dana dok su ovi idioti na vlasti u Srbiji. Naravno, nakon demonstracija su Aleksandar Vučić i Predrag Mali pravdali sovju braću da su krenuli njima dvojici na zakazani susret iz pravca obiteljskog stana Anđelka i Angeline Vučić u Krunskoj ulici na Vračaru. Eto, nisam ni slutio da matori ljudi i umirovljenici starosti preko 75 godina života kao Anđelko i Angelina Vučić u tim godinama imaju potrebe za dva stana, pa ona ima još i onaj u Teslinom bulevaru u Zemunu, a on u Krunskoj na Vračaru i onaj spomenuti u Bosni u Bugojnu. Kakvi raskalašni i razuzdani ljudi. Oni i ne stignu fizički i vremenski obići sve lokacije gdje imaju registrirana prebivališta. Čisto sumnjam da su toliko kuća i stanova imali za boravak ili i skrivanje i likovi poput diktatora tipa Gadafija ili Sadama Huseina. I opet nisu uspjeli i opet su na kraju propali, kao što će na koncu propasti i ovaj srbijanski tiranin Vučić.
Nego, još sam pronašao i adresu Vučićevog mlađeg brata Andreja. Dakle, Andrej Vučić živi u ulici Antifašističke borbe 17, 11070, Novi Beograd, telefon 00381(0) 311 – 8900. Nepojmljivo je kako se taj ološ i šljam od familije skućio i skrasio u potezu od nekoliko stotina metara ili najviše kilometar do dva u prečniku u Novom Beogradu. jer i stan Andreja Vučića je u ulici koja je kao i dva stana Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića u neposrednoj blizini, ujedno i tik do same velike beogradske sportske poslovne dvorane Kombank Arena. Mislim da četnička bagra zločinaca nema pojma o bilo kakvoj strategiji, ali utoliko bolje i jednostavnije, a utoliko gore i teže po njih.
Srbi osim što za sve krive Hrvate, sada će okriviti Hrvate što su im olakšali komunikaciju sa dva najveća lopova u Srbiji ovim informacijama, jednostavno pozvonite i pitajte gdje su vaši novci, nisu baš za sve krive ustaše…

Ivica Dačić već danima se pjeni na Hrvate, vjerojatno jer je izrod kao i Šešelj, a zašto se pjeni Dačić, objasniti ćemo ukratko; treba skrenuti pozornost sa svoga lopovluka…

Ivica Dačić ruča sa švercerom kokaina Rodoljubom Radulovićem.

Dačićev bivši šef kabineta optužen za odavanje tajne Šarićevoj grupi

Tužiteljstvo za organizirani kriminal optužilo je  bivšeg šefa kabineta ministra unutrašnih poslova Branka Lazarevića i još trojicu okrivljenih zbog odavanja policijskih informacija o praćenju i prisluškivanju pripadnika njegove grupe Darka Šarića, optuženog za šverc kokaina i pranje novca.

Dačićev savjetnik Tončev radio za kriminalca

Biznismen Ivica Tončev, savjetnik za nacionalnu sigurnost premijera Srbije Ivice Dačića, bio je poslovni partner crnogorskog kriminalca Branislava Šaranovića, ubijenog 2009. godine u Beogradu, stoji u istraživanju Centra za istraživačko novinarstvo (cins) Nezavisnog udruženja novinara Srbije koje je urađeno za tjednik NIN.

Zet Ivice Dačića, Igor Braunović, zarađuje 154.000 dinara mjesečno u JP “Srbijašume”, ali na posao ne dolazi svaki dan.

Novi dokazi o bliskim vezama vrha vlasti s kriminalcima i narko šefovima ne smiju biti ponovno iskorišteni za unutarnje političko pregrupiranje i novu podjelu plijena, vlasti i moći, kao što se do sada uvijek događalo.

Snimci susreta jednog visokog političara s narko bosom ne diskreditiraju samo njega , nego pokazuju da je cijela vlast korumpirana iu dosluhu s kriminalom. Pokret “Dosta je bilo-Saša Radulović” zahtijeva da tužiteljstvo hitno ispita veze politike i kriminala, u svjetlu novih dokaza. Sve dok se to ne dogodi imaćemo političare koji su samo produžena ruka kriminalaca i marionete tajnih službi, koje ih ucjenjuju inkriminišući dokazima.

Afera “Banana”, odnosno dokazi da je potpredsjednik Vlade i šef srpske diplomacije Ivica Dačić u bliskim vezama s kriminalcem, osuđenim na 11 godina zatvora za šverc kokaina, poznati su javnosti već nekoliko godina, a ipak to nije spriječilo Aleksandra Vučića da dijeli vlast s njim. Isto kao što je afera “Kofer” izgleda Dačiću bila preporuka da ga Tadić postavi za ministra policije. Da li to ukazuje da su i Vučić i Dačić u istim vezama s kriminalom, ili da kriminalci preko njih dvojice i njihovih drugara iz vlasti vuku glavne poluge u državi, ili Vučić vlada tako što sličnim dokazima ucjenjuje sve svoje partnere iz vlasti, ili svima njima vladaju tajne službe u čijem su posjedu ti i slični snimci? Sva ova pitanja su legitimno postavljena u javnosti i sva vode ka istom zaključku – vlast je u Srbiji duboko kriminalizovana, a političari iz samog vrha nisu u mogućnosti odlučuju samostalno, a ponajmanje da odlučuju u korist građana Srbije.Ivica-Dacic-i-Rodoljub-Radulovic_foto-KRIK_1025x480

Dokazi o vezi Dačića s narko klanom Darka Šarića nisu jedini koji diskriminiraju vlast iako su jedini koje je tajna policija pustila u javnost. Podsjećamo, da je nakon dolaska naprednjačku vlasti, krivnje oslobođen Stanko Subotić Cane, partner Darka Šarića, ali i jedan od značajnih financijera organizacija i pojedinaca iz Vučićevog kruga. Također, sprega politike i kriminala sestematski uništava postupke pred Specijalnim sudom u Beogradu povodom kriminalnih privatizacija u kojima su poduzeća kupljena prljavim novcem, a zatim devastirana. Pripadnici Šarićevog klana, poput Mileta Jerkovića, naplaćuju odštetu od Agencije za privatizaciju ili su u upravi Agencije. Kriminal i dalje isisava novac iz države zahvaljujući sprezi s vrhom vlasti. Ukidaju se zabrane raspolaganja imovinom koji je stečen novcem od droge.

To što neki drugi snimci, na kojima su drugi političari, nisu objavljeni, ne znači da ne postoje. Objavljivanje novih snimaka samo govori da se način rada tajnih službi nije promijenio desetljećima unatrag i da su “službe” jedina konstanta našeg političkog života, sve ostalo su samo smenljivi, više ili manje ucijenjeni, političari.

Prva reakcija Aleksandra Vučića na vijest da se pojavio novi snimak Dačića s Rodoljubom Radulovićem, zvanim Miša Banana, bila je smiješna i opasna konstatacija da se uvijek dogodi neko “čudo” kad on nije u Srbiji. Reakcija je smiješna jer se Vučić krajnje nevješto pravi da je iznenađen, a opasna je jer pokazuje njegovu namjeru nastaviti razgrađuje pravosudni sustav i preuzima svu vlast isključivo u svoje ruke.

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” smatra da Srbiji ne treba vođa koji će rješavati “banana afere”, jer Srbija ne zaslužuje da bude “banana država”. Srbiji je potreban uređen pravosudni, ekonomski i društveni sustav bez “banana političara”.

HOP