EKSKLUZIVNO: OBJAVLJUJEMO PREPISKU PERNARA S DJECOM U KOJOJ PSUJE I POTIČE IH NA NEPOSLUH

0
5686

Ivan Pernar izaziva nerede u društvu preko maloljetnih srednjoškolaca. Pernar jako dobro zna kako je najbolje pokretačko sredstvo svih nemira, revolucija i pokreta upotrijebiti mlade, no on se sada usmjerio na maloljetnike, pa ciljano upravo toj najosjetljivijoj dobnoj skupini servira svoje političke laži i obmane, pozivajući ih na neposluh. Pri tom ih Pernar nagovara na markiranje i napuštanje nastave, što ugrožava njihova prava na obrazovanje.

Policija u Zagrebu zaprimila je najmanje tri prijave iz srednjih škola protiv Ivana Pernara koji je neovlašteno i ignorirajući upozorenja zaposlenika, ulazio u srednje škole i fotografirao se s maloljetnicima.

http://zakonipropisi.com/hr/zakon/kazneni-zakon/178-clanak-povreda-privatnosti-djeteta

Ravnateljica zagrebačke Hotelijersko-turističke škole Marija Rašan Križanac je rekla kako Pernar svojim pohodima na škole krši zakon o odgoju i obrazovanju, Zakon o zaštiti osobnih podataka, niz članaka iz Konvencije o zaštiti i pravima djeteta, te u konačnici i kućni red i statut škole.

Donosimo prepisku Pernara i nekoliko srednjoškolaca iz koje je jasno da Pernaru ni malo nije stalo do djece i njihovog dobra, već ih koristi isključivo za promociju samoga sebe i koristi se njima kako bi izazvao kaos u društvu.

Najzanimljivije rečenice koje je Pernar uputio djeci su: “koji ste vi likovi… odi na wc… jbt… dođite se slikat jer moram ić… pa što ako je sat…”

Koga to u Saboru štiti sdepoeva klika nastala milanovićevom politikom? Štiti li slobodu govora ili potkopavanje države? Nije li ovome nastranom tipu već odavno trebalo skinuti imunitet i izbaciti ga naglavačke iz Sabora. Vrtinjak kao Mussoliniju u Puli.

HOP