Pernarov nauk o ´poštenom´ lopovluku jednak je njegovom nauku o nepostojećem genocidu nad Hrvatima

0
1509

Notorna neznalica i dežurni saborski moralist Pernar niže na svom fb profilu “dokaze” o manjem ili većem lopovluku. Sve zbog Sauche koji je gorljivo stao na njegovu stranu kada se radilo o odluci saborskog povjerenstva u svezi Pernarovog i Sinčićevog izbacivanja iz Sabora, odnosno kada su obojica tražila osudu Reinera. Za Pernara je pola milijuna kuna manji grijeh od 14 milijuna kuna, jer neobrazovani saborski zastupnik nema pojma o Kaznenom zakonu po kojemu je svaka krađa iznad 1.000 kuna kazneno djelo.

Trebao se prije ovakvih budalastih istupa posavjetovati s kraljicom majkom svih živozidaša, Vladimirom Palfi koja bi ga naučila abecedu krađe. Ona je u svoje zlatno doba (prije nego što je postala političarka) krala samo robu u vrijednosti ispod 1.000 kuna, jer je poznavala zakon. Palfi možda nema diplomu inženjerke, ali sigurno ima povelju spretne kradljivice.

Problem hrvatske politike skriva se upravo u tome što “mala” krađa nije jednako tretirana kao i “velika”, jer kada bi se sve tretiralo po zakonu, ne bi imali 151 saborskog zastupnika, nego samo njih nekolicinu. O Vladi i Plenkovićevim savjetnicima kao što je npr. Gregurić (koji je uništio INU, tvrtku od nacionalnog interesa) da i ne govorimo. O njima ne govori ni Pernar, jer su mu očito upravo takvi uzori. Krivotvoritelj Pernar sam svojim riječima dokazuje da lopov uvijek ostaje lopov – bio mali ili veliki.

pernar mali i veliki lopovi pernar mali i veliki lopovi2

Na isti način je Pernar (ne tako davno) određivao tko je ubojica, a tko ne, kada genocid počinjen nad Hrvatima nazivamo genocidom, a kada ne – i to tako što je on odredio broj ubijenih potrean za pernarovsku definiciju genocida.

SKANDALOZNO:PERNAROVA GLASILA OPTUŽUJU ‘EKSTREMNU DESNICU’, DOK PERNAR ODREĐUJE BROJ UBIJENIH ZA PROGLAŠENJE GENOCIDA!

HOP