Otkrivamo zašto Radnička fronta ne želi vojnu obvezu u državi koja ima jedva 15000 vojnika

0
4365

Stvaraju se tzv. lijevi pokreti od Radničke fronte, pa do Živog zida za spas zemlje. I svima njima je zločinac Tito uzor. Nemaju pijetet prema braniteljima  niti žrtvama Križnog puta.  Profesor Kapović sa filozofskog fakulteta je rekao za žrtve Križnog puta  da se “sere na njih”… On je alfa i omega tih nasilnih bandita. Glume avangardu, a zapravo ruše državu i retorikom su klasični komunistički banditi. U ovu subotu prosvjedovali su komunisti protiv uvođenja vojne obveze. U Jugoslaviji to im ne bi palo na pamet.

U našoj zemlji mediji progresivno doživljavaju samo lijevo. Čak i lijevi ekstremizam. Tako danas Radnička fronta “pali” medije. Malo ih je, retorika postkomunistička, ekonomija samoupravljačka, baš kao da je projekt Jugoslavije bio uspješan. Radnička fronta postoji i u Srbiji. Slučajno?

Komunisti su bili prvi neuspješni globalisti. Danas su takvi pokreti instalirani da unište naciju, domoljublje u ime viših ciljeva. Uvijek je viši cilj novac, a ne ideal. I tu je kraj laži.

Radnička fronta bez dana u Saboru ima medijsku snagu kao parlamentarna stranka. Ima očitu ulogu zamagljivanja istine. Mediji poklanjaju snagu nekom pokretu koji ništa nije učinio. Poznato? Isto kao u Grčkoj. Zar mislite da bi tajkunski mediji stvarno propagirali radničko samoupravljanje? Naravno da ne, tako je i sa ulogom tih pokreta.

Oni nam nude pacifikaciju države u trenutku kada po RS šeće 30 000 naoružanih četnika, kada, prijete Slovenci svojim turističkim balvan revolucijama, četnici zajedno sa srpskom vlašću posežu za našim teritorijem. Komunistički luftbrenzeri RF smatraju kratku vojnu obuku militarizacijom? Čisti debilizam.

Jučer razgovaram sa pukovnikom HV-a , bistar čovjek za razliku od naših nekih časnika, čovjek je za vojnu obuku. Realan je za razliku od naše idiot politike, poglavito od kretenskog sdpa,  i njihovih satelita kao što su živi zid i radnička fronta.

Sa dvije brigade tako veliku granicu ne može se čuvati u ratnim uvjetima. Kod mobilizacije i ratnog stanja tada će država morati diči bar 100 000 ljudi u obranu zemlje. Logično je i svakako bolje po mobilizirane da ih je više obučenih. Na taj način država i štit svoje  građane ušle u postrojbe, jer su obučeni i mogućnost samoozljeđivanja je minimalna. Prema ludilu koje propagira Radnička Fronta i SDP građani postaju lake žrtve vanjske ugroze.

Švicarski obrambeni  sustav zanimljiv je za nas, ali za tako nešto izgubili smo dosta pljačkom državnih sredstva i vrijeme. Zahvaljujući najvećem izdajniku Račanu ukinut je vojni rok i smanjena obrambena sigurnost zemlje.

U emisiji od novinarke Malenice vidjeli smo s kakvim nestručnjacima raspolažemo u vojnim krugovima. Kaže jedan od njih da je bolje kupiti zrakoplove umjesto vojne izobrazbe civila. Kakve veze ima jedno s drugim? Niti emisiju može voditi netko tko nema pojma o toj tematici niti dovođenjem neznalica u emisiju narod može donijeti sud. Trla baba lan da joj prođe dan. Svi o svemu , samo da natrljaju svoj ego.

Švicarske oružane snage sastavljene su od vojno-policijskih obveznika i stalnog sastava, gdje spadaju i vojni instruktori. Vojnu-policijski obveznici su vojnici, policijski dočasnici i časnici  koji su pozvani na izvršenje opće vojne obveze u novačku školu, na vojne tečajeve ili u jedinice rezervne vojske. Novaci u pravilu u 20. godini života odlaze u novačku školu (na služenje vojnog roka). Novačko školovanje, koje je pod nadzorom časnika-instruktora, traje neprekidno 118 dana, odnosno 17 tjedana ili četiri mjeseca.

Imaju obvezu da na vojnim vježbama i osposobljavanju od 20. do 50. godine života sudjeluju najmanje 213 dana, nakon novačenja. Kod nas gdje je politička situacija uvijek na rubu rata neokomunistička ljevica propagira razoružanje kao i 1991. godine, kako bi stanovništvo bilo lakši plijen neprijatelja, baš prema uzoru izdajnika Račana, koji je razoružao teritorijalnu obranu zemlje i omogućio pokolj 17000 građana od strane Srbije i Srba.

I.D.

HOP