Pernar nije pronašao 1500 kuna za spas svoje nakaradne stranke ‘Abeceda demokracije’ i stranka je izbrisana!

0
4330

HRT-ov središnji Dnevnik netom je javio kako je stranka “Abedeca demokracije” – čiji je istaknuti član (čak mu se nudilo i mjesto predsjednika stranke, op.a.) donedavno bio i politički analfabeta i talavanzer Ivan Pernar – završila u stečaj zbog neplaćanja duga državi u iznosu od 1500 kuna. Trgovački sud u Zagrebu donio je rješenje o istovremenom otvaranju i zaključivanju stečajnog postupka nad “Abecedom demokracije”, političkom strankom koja je pristupanjem zastupnika Ivana Pernara nakratko bila parlamentarna, te će se nakon pravomoćnosti rješenja ta politička stranka brisati iz registra

Sudsko rješenje uslijedilo je nakon oglasa u kojem su se još u siječnju prošle godine pozivali zastupnici te političke stranke s nešto više od 1500 kuna duga da u roku od osam dana prijave popis imovine i obaveza, a vjerovnici da u roku od 45 dana predlože otvaranje stečajnog postupka.
Budući da se zastupnici “Abecede demokracije” i njihovi vjerovnici nisu odazvali u zakonski predviđenim rokovima, Trgovački sud je ustanovio da je ta stranka nesposobna za plaćanje te je po službenoj dužnosti donio rješenje o otvaranju i zaključenju skraćenog stečajnog postupka. Zastupnik Ivan Pernar izabran je u Hrvatski sabor u 6. izbornoj jednici kao zastupnik “Živog zida”, kratko je bio zastupnik “Abecede demokracije”, a nakon 12. siječnja 2017., kada je po saborskim podacima o zastupniku prestao biti članom “Abecede demokracije”, nastavio je obnašati zastupničku dužnost kao član stranke “Živi zid”.

Also, dakle, sad nakon što mu je bivša sranka “Abeceda demokracije” išla u stečaj, ne bi me čudilo da ga kao parlamentarca, odnosno saborskog zastupnika stanoviti građani RH (a ima ih popriličnan broj kojima sve više Ivan Pernar ide na k…. , op.a.) bace u kontejner po uzoru na Ukrajinu, kad je grupa Ukrajinaca svoje neslaganje s političarima tipa Pernara, stanovitog ukrajinskog zastupnika Vitalija Zhuravskyja doslovno ubacili u kontejner za smeće i zatvorili su poklopac. Ovaj događaj se odigrao u rujnu mjesecu 2014. godine usporedno s protestima ispred ukrajinskog Parlamenta – Vrhovne rade, gdje je bilo okupljeno nekoliko stotina prosvjednika. Vitalij Zhuravsky je bivši zamjenik gradonačelnika Kijeva i savjetnik bivšeg proruskog predsjednika Viktora Yanukovycha.-napisao je svoj komentar na fb novinar Theo Ljubich. 

živi orgNaš komentar uz ovaj zanimljivi je činjenica kako se vara narod za njegov novac u slučaju Pernar, Pernar je bio član famozne Abecede demokracije, dok službeno se vodio kao član Živog zida, stranke koja je većinom pogasila svoje “pogone” po zemlji i sve to ne dira previše predsjednika Sabora koji kada daje riječ Pernaru, daje mu riječ kao predstavniku Živog zida, a Peranar se malo predstavlja ovako, malo onako, ali mu nije palo na pamet da uplati bijednih 1500 kuna za spas svoje nove stranke…koju je iskoristio kao i aktiviste, pa sad jadni aktivisti plaćaju prekršajne kazne, a stranke se gase. Takav čovjek koji upropaštava sve oko sebe bio bi idealan gradonačelnik gradske četvrti Vrapče.

HOP