Kako su Keleminec, jedan idiot iz Vukovara i ‘Dnevno’ probudili ugrožene Srbe punih džepova love

0
4143

Dnevno kao portal već je lansirao hrpu gluposti iz računala Zrinke Kasapić, novinarke koja je jedina vidjela državni udar u Njemačkoj, štrumfove okrivila da su đavolji igrači, pa nije čudo da je Milanku Opačić obukao Dnevno u srpski dres i optužio zbog toga, slika je lažirana i tako je ovaj portal Opačićku napravio žrtvom. Neznalice iz dnevnog tako štete Hrvatskoj već godinama. I brže bolje tajnica Jove Raškovića, poludjelog psihijatra koji je digao Srbe na pobunu protiv Hrvatske, Milanka Opačić se prozvala ugroženom, iako je Hrvatska godinama ugrožena od njenog nerad, naime Opačića osim što grije stražnjicu po Saboru nigdje nikada nije radila, te je time stekla veliko radno iskustvo, tako da je u jednom trenutku bila i gospođa ministarka iz Hrvatske, a ne iz Nušićeve predstave. Nezaposleni i gladni Srbi, baš kao i Hrvati u zemlji uhljeba nemaju policijsku zaštitu i nisu ugroženi.

Jedan idiot u Vukovaru je zalijepio plakat u slobodnom prijevodu “Srbe na vrbe”. Prosrpski tisak digao se na noge , baš u Vukovaru, gdje Srbi dobivaju novac od države u enormnim količinama za udruge, jedna je cifra od čak 800000 kuna, dok djeca u Borovom selu provociraju srpskim znakovljem, kao i u Vukovaru.

borovo-selocetnici mališani

Ovako srpska djeca izgledaju na Banovini;

VUČETIĆ dijete s puškom

A ovako izgleda glavni srpski pop u Hrvatskoj kada pjeva četničke arije o kojima profinjeni hrvatski mediji šute, na slici dva je srpski pop Malobabić koji je  do 1995. bio četnik na banovini;

cetnicki-zbornikola malobabič

Znači ima i srpstvo svoje luđake. U Vukovaru se još uvijek skriva nacionalni identitet osobe koja je lijepila plakate protiv Srba.

U Zagrebu, sjedištu srpske ekstremne desnice Milorada Pupovca, koji je za tako nešto i financiran od vlasti, pokušava i podravkin kušač juha i proizvoda D. Keleminec postati ekstremista, iako je u medijima dobio naziv ultranacionalista. Po čemu? Tko je gledao jučer njegova generala vojske,  koji jedva govori,  kreće se kao pred smrt na postrojavanju, vjerojatno je pomislio da je podmetnut od strane Del Boya. Ostali ne mogu ni potrčati,  o njima je najbolje rekla jedna žena na štandu koja prodaje kobasice na Jelačićevom placu; “kaj su ovi  jadni starčeki došli ovdje?” Ja sam joj predložio da im udjeli špeka i luka, jer govore kao da nisu  jeli.

“Izgleda da ova manipulatorska i pokvarena ljevica mora izmisliti bilo kakvu desnicu, pa bila ona makar i lakrdija od desnice – kako bi ju nazvala ekstremnom i razapela ju – tj. kak bi osigurala svoje postojanje… međutim, ak su ono na trgu jučer bile “ustaše” onda sam ja samuraj! Sad bu valjda Pupovac okolo trabunjao o ustaškoj zmiji?! Pa tko je tu lud?
Žao mi je samo vojskovođe i bana Jelačića koji je jučer morao gledat taj jad i bijedu kak se tam postrojava ispred postolja njegovog spomenika… prežalosno!”-rekla je naša novinarka i urednica.seselj-majica-trump

Što je bilo čudno? Skup je bio usklađen  sa odurnim plakatima u Vukovaru protiv Srba, a dan kasnije se i Jutarnji raspisao o Opačićki. Previše slučajnosti. Keleminec ne želi biti u uniji, kako najviše odgovara Pernaru i Rusima, a na svojem postrojavanju je nosio američku zastavu i na taj način diskreditirao SAD, koje sada vraćaju zajedničku politiku EU i SAD-a kao najvažniju stavku. Znači da je ova priča imala za cilj diskreditaciju odnosa Hrvatske i SAD-a i povezati Hrvatsku sa njemačkim desničarima, koji su došli na skup. Rusko veleposlnastvo je prvo prijavilo Hrvatsku za širenje fašizma nakon danonoćnog pisanja Dnevnog o pozdravu “za dom spremni”. Dnevno se tada spremalo otvoriti portal u Rusiji… Tko sretniji od Vučića, Dačića i Putina sa ovim podravkinim pulenom.

Sve je to skretanje pozornosti sa veleizdaje elita koje su pokrale narod. Narod sanira banke, INA-u, HEP-u i za taj trud dobiva ovrhe i deložacije. 

HOP