State Department svojim izvješćem dao jak vjetar u leđa Pupovcu, otkrivamo pozadinu specijalnog rata antihrvatskih medija

0
6091

Socijalna diskriminacija, nasilje prema pripadnicima etničkih manjina, ženama i djeci te korupcija najveći su problemi u kršenju ljudskih prava u Hrvatskoj, navodi američki State Departmenta ostanju ljudskih prava u Hrvatskoj za 2016.Antisemitizam, nekonzistentno procesuiranje napadača na pripadnike zajednice LGBT, diskriminacija pri zapošljavanju po rodu, spolnoj orijentaciji, prema osobama s invaliditetom, kršenja prava radnika, među kojima je neisplata plaća, područja su koje State Department također izdvaja kao problematična u području ljudskih prava u Hrvatskoj.-piše Večernji list.

U čemu je zapravo problem?

Medijske slobode jesu problem, ali daleko od onoga što slijepa američka politika istražuje na našem području. 37 hrvatskih portala od kojih preuzimaju eminentne medijske kuće iz svijeta informacije su većim dijelom razlog jedne iskrivljene slike stanja. Od te brojke 29 portala su neokomunističkih, a jednim dijelom i prosrpski.

Kada se tako okvalificiraju u javnosti tada nastupa njihova medijska mašinerija u “zaštiti srpstva”. Ovdje se treba reći jasno i glasno da je velikosrpstvo i srpstvo postalo isti pojam u medijima, što nije točno. Velikosrpstvo je fašistički oblik porobljavanja drugih naroda. Čisti fašizam koji se skriva iza ugroženosti Srba. Velikosrpstvo u Hrvatskoj ima novac i moć lažiranja istine u medijima i glumljenja ugroženosti. Upravo širenjem lažnih informacija. Doktor Slaven Letica vrlo jasno je izjavio kako su srpske “Novosti” velikosrpski list. U tom listu širi se mržnja prema Hrvatskoj, izruguje himna, simboli državnosti, vrijeđa katolička crkva, a sve to plaćaju građani Hrvatske. Niti riječ o kriminalu Milorada Pupovca i njegovoj ulozi u propasti jedine srpske banke u Hrvatskoj.  Ako se narod pobuni protiv protudržavnog sadržaja ovog srpskog  lista, istog trenutka orkestrirano 29 neokomunističkih medija u svijet plasiraju laž o ugroženosti Srba. Što to znači? Hrvatska je medijski okupirana od Srba i neokunističkih suradnika koji žale za Srboslavijom, klaonicom Hrvata. Uostalom pogledajte popis pučanstva 1922. godine i danas i vidjet ćete kako je broj Hrvata i Srba bio približan, negdje je čak bilo znatno više Hrvata, da bi danas stanje bilo drastično drugačije, odnosno duplo je veći broj Srba. Od “silne ugroženosti”,  američka administracija  ne zna matematiku, ali je  znala  napisati silnu glupost.

Ako je predsjednik novinara Hrvatkse Srbin, te donedavna predsjednica kontrole za medije Srpkinja, najeksponiraniji “neovisni” medij Index sa čelnom figurom iz sjene kriminalca, opet Srbina, a o prodaji udjela Večernjaka i 24 sata prema istoku isto se glasno govori, tada nitko normalan ne može govoriti o nekoj srpskoj ugroženosti. SPC je 1941. godine huškala na ubijanje Židova, što je na kraju rezulitiralo potpunim pokoljem Židova u Srbiji već 1942. godine, a za takvo ponašanje srpska crkva  1947. godine nagrađena je preko jugoslavenskih komunista u Hrvatskoj, dobiva svu pravoslavnu imovinu, nakon što su komunisti pobili svo pravoslavno svećenstvo HPC-a. Današnja Hrvatska plaća SPC, za što ne postoji niti jedan valjani razlog, a poglavito jer su svećenici SPC bili kolovođe srpske pobune i terorizma u Hrvatskoj, te i danas šire četništvo,  jedan od zadnjih otkrivenih terorista je svećenik u Korenici.

Ekskluzivno: Srpski paroh iz Korenice Malobabić blizak suradnik zločinaca F. Simatovića i Ulemeka Legije

cetnicki-zbor

Ovaj čovjek na slici je glavni organizator srpsko-hrvatske mržnje na ovim područjima i za taj rad dobiva plaću hrvatske države, koju američka administracija naziva antisrpskom. Pa nije li više dosta srbovanja i bolesne mržnje prema Hrvatima. Toliko plaćena američka administracija ne vidi taj detalj i ne zna osnove matematike?

Antisemitizma ima i on se ugurao preko knjiga Srbina Dejana Lučića o masoneriji, preko kojih se sve Židove smatra zavjerenicima protiv svijeta, a tu ideologiju gura u Saboru Ivan Pernar sa svojom ekipom istomišljenika sklonima komunistima i velikosrbima.

Po glavi američka administracija lupa hrvatski narod, koji plaća tog klauna, a hrvatski narod je zajedno sa Židovima ostao bez sve imovine 1945. godine. Sporna NDH imala je svega 2% državnog vlasništva, dok bi dobri matematičari trebali znati koliko je imala komunistička Jugoslavija poslije drugog svjetskog rata. Komunistička Jugoslavija je srušila sinagoge u Rijeci i Karlovcu, gradu židovskog etnobiznismena Slavka Goldsteina koji nije tada prijavljivao zločinca Tita svjetskim institucijama, jer je i on bio dio tog zločinačkog pokreta. Tada je bio samo komunist, ali danas je najveći živući Židov i komunist. Njegov sin je u svom uredu veleposlnika u Parizu ponosno držao bistu komunističkog zločinca Tita, koji je srušio dvije židovske sinagoge u komunističkoj Jugoslaviji i pokrao do temelja Židove 1945. godine.

Točno. U Hrvatskoj ima korupcije, a predvodnici korupcije su jugoslavenski komunisti, kao što su sve pokrali 1945. godine od privatnih osoba, tako i njihova djeca kradu danas u Hrvatskoj. Osnovni krivac svih zala u Hrvatskoj je komunizam. Pupovac i Goldsteina su komunisti, Pupovac je bio predavač na zločinačkoj školi komunizma i ispiranja mozga u Kumrovcu, i za njih vrijedi isti obrzac, etnobiznismeni koji lažiraju povijest skrivajući bitne detalje i naglašavajući svoju “ugroženost”. Od ugroženosti Pupovac je stvorio imovinu profesora na fakultetu i saborskog zastupnika koju nema većina američkih kongresmena.

On je pustio pipke i u američko veleposlanstvo. Komično  da protukomunistička zemlja SAD-e financiraju školovanje hrvatskih novinara baziranih na komunističkim idejama, koji danas zazivaju nostalgiju za komunističkom Jugoslavijom, a opet ne vide kako su bestijalno komunisti i velikosrpski fašisti pobili i pokrali hrvatski narod 1945. i 1995. godine na potpuno isti način?

Kako djelatnica američkog veleposlanstva može biti na platnom spisku srpske udruge u kojoj je glavni Milorad Pupovac?

SKANDAL: M. JELENC IZ AMERIČKOG VELEPOSLANSTVA NA PLATNOM SPISKU M. PUPOVCA

Ovim fotografijama dokazujemo srpsku “ugroženost” u Hrvatskoj.

Igor Drenjančević

HOP