Genocidna tvorevina Republika Srpska i njena ‘preduzeća’ partner Pokupskom u turizmu

0
2536

Projekt općine Pokupsko Žitni put i žitni Lađa je najavljen kao spas turizma u Pokupskom.  DANAS je otvorenje projekta. Nositelj projekta je općina Pokupsko sa turističkom zajednicom Republike Srpske i “agencijom za mala i srednja preduzeća RS”. Dobro ste pročitali.

“Lađe”  bi trebale voziti turiste po Kupi, iako je plovni put tako plitak da ne možeš sa običnim čamcem ploviti, kažu mještani općine. Jako čudna priča koja od početka smrdi.

Jedan od vijećnika općine objasnio nam je politiku načelnika Škrinjarića; gdje  načelnik općine nešto pokreće  to  je samo po sebi uvijek neka čudna priča. Pokupsko ima punionicu goriva za električna vozila ( niti jedno električno vozilo) , ali nema postaje za benzinska i diesel vozila, sada gradi odnose sa poduzećima iz genocidne tvorevine RS, ali nema razvijenu osnovnu strukturu. Ploča koja najavljuje ovaj projekt načelnik je postavio, a što će biti sa projektom nitko ne zna. Uglavnom Škrinjarić je u Pokupskom već 6 mandata, a vijećnici govore o njemu sve najgore:

-U HDZ je uvukao sve bivše komunjare, a izbacio osnivače. Sve živo lažira i falsificira, općinske zapisnike, skupštine… jedno vrijeme se potpisivao sa titulom oecc, ali otkad kolaju informacije da je kupio diplomu više se ne potpisuje sa oecc( Ekonomska Vanjska trgovina).

Prije rata je bio vođa komunističke omladine.-rekli su nam ogorčeni vijećnici.

I na kraju kreće kao pravi komunista u bratstvo i jedinstvo turizma sa genocidnom tvorevinom Srba u BiH-i.

HOP