MOST ‘sredio’ cijenu plina za narod, pa je red da narod plati Todorićeve piz’arije

0
1180

HOP JEDINI TOČNO PROCIJENIO: CIJENA PLINA JE SPIN MEDIJA, RADILO SE O SPAŠAVANJU TODORIĆA

Sjećate se ozarenog lica Grmoje i njegove izjave kako je MOST spasio građane od viših cijena plina. Nama je to odmah bilo blesavo, jer smo država koja većinu potreba plina sama podmiruje. Jugoslavensko crveno plemstvo još iz doba Juge prodalo je naše izvore plina za kikiriki Talijanima, da smo imali pameti tada, a nismo, mi  bi vadili svoj plin, ovako oni vade naš plin, a mi to papreno platimo. Naš menadžment je fenomenalan, loš posao prodao pod dobar menadžment.. I tako se pljačka narod godinama, ali cijena nemre biti s maržom preko Ukrajine.

U vladi su danima gruntali poput Cinobera i Presvetlog o Todoriću, a Grmoja je glumio Dudeka koji niš ne zna i ne mre, osim plina i punudio je Grmoja muda pod bubrege javnosti s pričom o plinu, misleći kako smo baš svi dudeki i bumo popušili nižu cijenu plina za grijanje u zamjenu da saniramo Agrokor.

Kad smo mogli sanirati sve banke, pa ih prodati za tri puta manju cijenu da bi nas lakše  deložirani, zašto ne bi sanirali Agrokor i platili mlijeko isto kao Janu, običnu vodu? Uglavnom ako se netko bude bunio treba mu odmah reći da je 1970. godine Todorić vozio Bubu sa šahovnicom na haubi ili ako niti to ne prođe, može uvijek upaliti priča o očuvanju radnih mjesta i todorićevih dvoraca, jer radnicima treba dva i pol soma plaće za platiti ogromne režije, a Todoriću treba dvorac da ima kuda sletiti sa kak bi on rekao zrakomlatom…

Jedino ne znamo kuda će sada slijetati propali političari i sabornici kada izgube izbore, jer više nema Agrokorove ubožnice za propale političare uhljebljene u todorićlend. Jadno naše tajkunoljublje.

HOP