‘Biranjem manjeg zla’ na izborima, birate samoubojstva branitelja i građana, deložacije, iseljavanje i očaj

0
1678

Svako zlo je zlo, ali u našoj politici se kaže, birali smo manje zlo. Takva glup rečenica govori zašto smo tu gdje jesmo, jer smo birali više puta zlo i nazvali ga manjim zlom. Iskreno rečeno u to uvijek povjeruju budale i zli. I taj trend treba prestati. 

Krenimo redom, braniteljska populacija godinama prikriva ubojice u svojim redovima, i to ubojice branitelja, a kontrolirani braniteljski mediji izmišljaju bezveznjake i proglašavaju ih herojima, kako bi isti dobili na težini kada u javnosti pričaju što politika odredi.

Ipak ono najgore  što gledaju branitelji, bijedu svojih ratnih kolega, pa je tako jedan od njih umro od gladi kraj vlasti i njih živih u Kutini,a ovih dana njihovi mediji bave se politikaskim herojima, ali su propustili popratiti trogodišnju dramu branitelja, poljoprivrednika koji se iz očaja raznio bombom. Zašto?

Pa kada već vlast nije za njih; od silnih udruga mogli su se konačno baviti svojim ugroženim kolegama, a ne političkim igrama izmišljenih heroja. Kako je moguće da uz tolike braniteljske udruge čak 2500 branitelja se ubija? Kako je moguće da se ovih dana branitelj koji nije sjedio po cijele dane na fb i komentirao ratni put, već radio vrijedno godinama u svojim stajama ubije, a da niti jedna od braniteljskih udruga ničime mu godinama nisu pomogle? Po cijele dane se raspravlja o nekom pozdravu  jest ili nije ustaški, kao da je to “očenaš”? Zato što je nekima postalo zanimanje branitelj.

O Vukovaru stalno svi raspravljaju, ali osobe koje su bile u Vukovaru, u vojnoj policiji govore izričito, “u Vukovaru je bilo svega 1400 branitelja”, pa se čovjek pita kako se namnožilo 7000 branitelja, kada ih po njihovom mišljenju ima živih jedva tristotinjak? Zbog čega je izdajnik Ivica Rajić u braniteljskim glasilima prikazan kao heroj i tako se bacila ljaga na tri časnika HVO koja je likvidirao? Možete vi stvari svoje navijačke medije, ali istina je drugačija! Ubojice su dobile i priznanja. Kada takve stari prolaze kraj udruga i braniteljskih portala godinama, nije niti čudno sve ostalo.

SKANDAL: UBOJICA SIS-ovih ČASNIKA DOBIO DRŽAVNO PRIZNANJE, A NAREDBODAVAC STAN I LAŽNI IDENTITET

Kako uz toliko katolika sve vrije od kriminala? Kako uz toliku pljačku nitko od važnih političara nikada nije završio u zatvoru, baš kao i privrednika. Zar su samo Sanader i Vidošević problem?

Političari godinama govore iste priče u medijima koji potenciraju kriminal. Pupovac, Linić, Milanović, Gregurić, Štern prepuni su pameti u emisijama o ekonomiji, ako nisu oni, javlja se Čaćić…

GLAVNU PLJAČKU HRVATSKE IZVELI SU GREGURIĆ, LINIĆ I JURČIĆ, A ROHATINSKI JE PREKRŠIO ZAKON O FINANCIJAMA RH

Gregurić, Valentić i Štern počeli su, a Linić je završio upropaštavanje INA-e. Tako je svjedočio ekonomski stručnjak i direktor INA-e Nikola Kovačević. Ali oni i dalje tumače sve zavrzlame u našoj ekonomiji. Zašto? Jer mediji pokrivaju taj kriminal.

Zamislite činjenicu da su Gregurić i Valentić savjetnici predsjednice i premjera?! Mogao bi Plenković pozvati i Todorića u tim. Ninoslav Pavić upropastio je svoj vodeći medij, propadne, država oprosti dugove Paviću… sve to mirno gleda narod i branitelji kao da je teniski meč, malo pogled lijevo, malo pogled desno i ponovo izaberemo isto zlo. Sve su to relikvije komunizma. Najveći naftaš Vanja Špiljak, sin komunističkog diktatora, desna ruka Štrok sin generala, ovi ostali prvo su s pokradenim novcima zbrisali, pa se vraćaju kao veliki privrednici, a nitko ne pita što se dogodilo sa razdiobom jugoslavenskog duga i kako uz toliki dug propale zemlje nisu najpoznatije banke oduzele zlato, već je mirno podjeljeno među republikama? Kako nitko nije pitao zašto Zagrebačka banka u svoja temeljna sredstva nije upisala zgrade? Zašto INA ima skrbnički račun? Ako Pupovac toliko radi protiv Hrvatske, kako je moguće da on i SPC dobivaju milijune eura? 

Biranjem takvih ljudi u svim populacijama, biramo samoubojstva branitelja, građana, deložacije, iseljavanje, pljačku i gubitak dostojanstva. I preostaju vam jedino psovke na fb, prije vaše deložacije, jer ovrhe, FINA, sudovi, banke, porezi postoje kako bi vašim novcima namirivali opljačkano. Biranjem manjeg zla, pomažete i dalje vladanju zla, jer su svi oni povezani.

HOP