Azimov i Rusija nakon Agrokora preko sustava S-300 ruše našu korumpiranu vlast

0
3726

Jedna od najintrigantnijih  priče je ona o nabavi tada, a i sada, najubojitijeg protuzrakoplovnog i proturaketnog sustava današnjice – ruskog S-300.

Početkom 1995., to je bio prvi takav sustav koji je napustio teritorij bivšeg Sovjetskog Saveza, pa je odmah postao ultimativno važan svima koji su željeli zaviriti u rusku tehnologiju.

Posebno je uvid u tajne tog sustava zanimao SAD, jer je želio otkriti kako to da je S-300 toliko nadmoćniji od njihova raketnog sustava Patriota koji ruši zrakoplove, rakete i ostale letjelice.-piše Večernji list priču u nastavcima ovih dana.

Neupućeni se pitaju čemu sad priča o sustavu. Ipak nije sve tako bezazleno. Večernji list nije vlasništvo naše zemlje i radi po diktatu svojih vlasnika, a vlasnik je poslodavac i srpskog Kurira. I tako iz dana u dan po zakonu spojenih posuda cure priče o S-300, novinari plaćenici hine svađu Srba i Hrvata oko jednog sustava,a svađaju se samo kako bi javnost obje zemlje složno se okrenula prema tome problemu. Nakon slučaja Agrokor s kojim je prijetio otvoreno ruski veleposlanik (koji je kao diplomat napravio previše gafova), sada isti veleposlanik prijeti s ovim raketnim sustavom i poziva pred medijima u svoje dvore nabavljača sustava Zubaka. Nimalo ne skriva kako će preko Zubaka napasti i ponovo uzdrmati korumpiranu državu. Samo kako bi konačno pala pod rusku zonu interesa.

Nezadovoljan svojim polovičnim uspjehom oko Agrokora, ruski veleposlanik  želi urušiti korumpirani sustav činjenicom da je hrvatska lopovska politička elita prodala ili dala tako moćan sustav nekome, a da se ne  zna niti kome, mislimo službeno. Iako nije bio kompletan, nevjerojatno da se čak i on pogubio negdje u prolazu, kao i novac za njega. S sustavom se tek bavi korumpirano sudstvo preko desetljeća, bez pravih naznaka što se stvarno dogodilo. Logično je za pretpostaviti da nakon ogromne premoći u Oluji naše vojske uz pomoć umirovljenih američkih generala, kako je ruski sustav završio kod Amera.

-Mediji navikli na blaćenje Rusije optužuju Ruske banke da su krive za agoniju u Agrokoru jer potražuju svoj kapital. Priča je malo drugačija. Sam Todorić se hvalio kako je uspio od Sberbanke i VTB banke dobiti 1,3 mlrd. € i još su prije mjesec dana dobili dodatnih 100 mil. €. Istina je da je Agrokor dobivši povoljan kredit od Rusa vratio lihvarski kredit J. P. Morganu i samo na razlici u kamatama zaradio 60,0 mil. €. te se riješio američkih bankara. To nam zapadne banke rade već 26 godina pljačkajući hrvatski narod sa 87,0 mlrd. € i nitko ne postavlja pitanje.-tvrdi Karino Sturm, predsjednik rusko-hrvatskog prijateljstva i nekadašnji komunistički privrednik, te hrvatski diplomat u Rusiji.

Rusi tvrde da su nas naoružavali, prodali nam 54 letjelice u ratu, a sada ih naša država ne poštuje. I preko ruskog veleposlanika sve se više ljulja naš šuplji brod. S-300 biti će još jedna afera nesigurnog Plenkovića, koji se drži panično Pupovca i srpske crkve i u njima traži spas od ruske oluje zadnjih mjeseci. Teško će izdržati, jer iza ove oluje slijede druge, zbog silnog lopovluka naših elita, koje pljačkaju narod. Bačuške sve više trljaju ruke, jer briselski dečec nema pojma što ga čeka…

HOP