Najagori premijer Milanović i ‘Addams family’ Taritaš, Maras, Grbin, priželjkuju nove izbore

0
2849

– Ja bih pozvao premijera da smijeni ministra, jer ovo što on radi je neobranjivo, ovo nema smisla, on radi ono što se ne radi, brani ministra koji se ogriješio o moral – kazao je Milanović.

Tragikomični premijer koji je momentalno nitko i ništa u stranci dijeli pamet Hrvatima. Rejting njegove vlade je bio smeće, BDP nije rastao, a pred ministarstvom branitelja umrla je braniteljica i časnica naše vojske za vrijeme prosvjeda. I uz sve to nije napravio ništa, nije smijenio Freda Matića, naganjao je branitelje po crkvama, a kriminalce je ostavljao na miru, pravi superhik, pomaže bogatima i pljačka sirotinju. Ministar Jakovina u poljoprivredi bio je mali superhik, davao je tajkunima i upropaštavao seljake. Supershit.

Ovršni zakon nije promijenio, dozvoljavao je pljačku RBA zadruga po Hrvatskoj, a sve je to Bernardić danas opisao kao neopisivi napredak za Hrvatsku i proglasio Milanovića svecem.

Mali uvlakač pokazao je sav jad SDP-a koji nije sposoban naći niti klauna kakav je Prgomet, za gradonačelnika Zagreba. I ta šaka jada bi vodila državu.

Maras, Grbin, Bernardić. Bernardiću ne smeta niti što je Mrak Taritaš zavaljala u Gunji sve cijenom izgradnje Empire State Building, samo ga još nitko nije vidio. Spasioci samo takvi. Još im samo fali Milanović, da popusti još koji nasip pod dinamitom.  Vjerojatno bi u toj vladi Frljić bio ministar kulture, a Ante Tomić ministar sporta.

Bilo bi im bolje da odu u Bollywood i snime novu indijsku verziju Addams Family. Bar bi nas sve nasmijali, fizičke predispozicije posjeduju, a glumačkog talenta imaju.