Plenkoviću se ‘ukazao ‘ kradljivac autoradija Beljak za novu koaliciju

0
2984

Na prošlim izborima predsjednik HSS-a Krešo Beljak od mnogih zvani Bljak, poznati lokalni kradljivac autoradija rezao je žile na Milanovića, s divljenjem gledao na čovjeka koji mu je pomogao da dođe na čelo grada Samobora, grada političkog fašnika i kremšnita. Sve što je Milanović u izbornoj kampanji lagao, Beljak je opravdavao bolje od Prodanovića na sudu, prodao se Beljak za poziciju i iskoristio SDP za popriličan broj mandata u Saboru, kako i ne bi, kada to HNS godinama radi Račanovim pionirima.

Sada je pak osjetio da će pasti ako Plenkovićeva vlada ode u mahune, novi izbori, on omražen kod članstva, nema Milanovića, tamo je neki pionir Bernardić, nema s kim koalirati i snalažljivi Beljak odlučio se prikrpati Plenkoviću kako doznajemo. Pred vratima pakla Plenkoviću ukazao se Bljak Beljak. Spas iz vedra neba s kremšnitom u ruci.

On, drug fontana Bandić i prevrtljivi manjinci spremaju skuhati oporbu i domoljube Esih i Glasnovića. Oni ne žele u brod moreplovca Vasca de Plenkovića, pa će ući ovi i otkriti novu demokraciju.

Samo što su se malo  zeznuli, Grmoja puno jede, ali ima i dobro pamćenje, pa kad mu mazneš njegovu fetu pršuta bolje da te nema, vlajska su to posla. Vrdoljak bi isto u vladu, ali ne zna kak, HEP mu se sviđa, možda uspije i on izmudrijati nešto za sebe…a tek Pupovac ugroženi Srbin, plačljivog pogleda, tužan jer mora živjeti u vili pod Sljemenom, a ne u svojoj obećanoj Sao Krajini…on bi u vladu, možda uspije s Plenkoviće proglasiti Republiku Krajinu, pa postane predsjednik i konačno preseli u most kod Vrge.

Ukazanje spasioca Beljaka za Plenkovića više je nego izvjesno, bitno je samo koliko će maneštrina Grmoja zakuhati, a vidimo kako se i pionir Bernardić  zaigrao s opozvima u vladi, te Marić, te Dalićka… sve bi ih on maknuo i sebe stavio na tu poziciju…veselo ljeto za Plenkovića, koji odlično koluta očima i to je jedino što u zadnje vrijeme radi.

HOP