Split bira između čovjeka koji drži pršut na čelu i hadezeovca, a Zagreb između gradonačelnika aferaša i ‘poplavljene gradnje’

0
4149

Bandić je postao brend za naše pravosuđe. Mogu oni podizati optužnice koliko žele, što je više optužnica, narod to više doživljava zavjerom udbe, masona, komunista protiv svog Mikija. Luđe ne može.

Sve optužnice su lažne, jer Miki je super banditić. Baš neki dan je stavio u vreću srpske crkve pola milijuna za snimanje filmova, ali hrvatskim pravoslavicama i HPC niti kune za djelovanje. Što će nam oni, imamo hor četnika u srpskoj crkvi koji celi svet može da čuje” .Zna Miki kome treba dati lovu.

BANDITOS-194x300kerum 2

U kampanji priča da nije potrošio niti lipe. Pa to je točno, potrošio je naš novac. Nije bolje niti u Splitu, janjci se vrte, pršut lijepi po čelu, a bedaki glasaju. Mislim da je ok s pršutom na čelu da i Plenković dolazi kod Merkelice.

To će nam donijeti prosperitet, kao i onaj Srbin BELI u Beogradu s ogromnim bijelim opancima na nogama. Zamislite da Vučić dođe u tim opancima, a Plenković s pršutom na čelu k Merkelici, krenulo bi nam sve nabolje. EU fondovi bi gradili umobolnice sve u šesnaest.

Još bolje su ankete u Zagrebu; ako Sandra Švaljek uđe u drugi krug “kako će ona poderati Bandića”. U prvom krugu od nje je draža Anka Mrak biračima, poznata po najskupljoj gradnji na svijetu za poplavljene, s najnižim standardima prema ekvivalentu cijene. Znači u prvom krugu bira se što veći lopovluk u gradu Zagrebu i okolici, a u drugom krugu što manji lopovluk. Stvarno treba početi graditi umobolnice.

U Splitu je nekako slično, bira se između pršuta, dugova gradu i državi i čudnovatog hadezeovca. Pojam hadeze sam po sebi je sumnjiv i asocira na kradeze. I u takvoj kaši MOST nije uspio niti prismrditi u ankete, jer mu je PR stvorio Plenković svojom glupošću, a ostalo sami ne znaju posložiti.

U Rijeci se bira  između pretilog aferaša i obožavatelja Frljića Obersnela i hadeze ekipe. Što je oko njih više afera, ljudi su im skloniji, biraju ih na duži period, kako bi ekipa bolje prikrila troškove plindranja naroda. Pa sretno nam bilo s lopovlukom i čuđenjem kako je država  prepuna korupcije.

HOP