Pravosuđe ekspresno odbacilo proširenje istrage protiv ‘hadezeovca’ Sauche

0
2375

Drug i partijac, nekada najbliži čovjek crvenog karanfila i druga Milanovića Tomislav Saucha nedavno je svojim moralnim glasom spasio druga todorić hadezeovca , ministra Marića, da održi svoju fotelju. Jedan i drugi su uspješni ljudi, ljudi koji o ničemu ništa ne znaju i zato su uspješni, te je razlog zbog čega su birani.

Sucha nema pojama koje lažirao putne naloge u nekadašnjem njegovom uredu, a kojima su pokradeni porezni obveznici, baš kao što i Marić nema pojma tko je pokrao Agrokor, za njega je to uspješna tvrtka i o malverzacijama ništa ne zna. 

Kako njih dvojica o ničemu ništa ne znaju u zemlji pokradenoj do temelja, gdje narod redovito bira najveće lopove, logično je da i pravosuđe obustavi bilo kakvu istragu protiv Sauche i njemu sličnih, jer i oni ništa ne znaju. Zato su prvo obustavili proširenje istrage, kako se ne bi uvrijedio partijac Milanović i nedaj bože da ga netko spomene u istragi.

U zemlji gdje nitko ništa ne zna, zna se jedino pljačkati narod, koji opet najviše bira one koji ga najviše pljačka. Hrvatski brend logike i pravosuđa koji bi trebali zaštiti kao modnu marku i naplaćivati franšizu.

Svatko tko sumnja u spregu pravosuđa, izbora i kriminala oko Sauche je sigurno mason, udbaš ili komunist, ovo je sve slučajno, slučajno je Saucha glasao za ostanak ministra koji ništa o Agrokoru ne zna i slučajno  je baš sada obustavljeno proširenje istrage protiv Sauche.

Novinari ne smiju ništa loše napisati o Sauchi da opet ne završi na infuziji, kao nakon glasanja u Saboru.

“O liepa, o draga, o slatka slobodo, dar u kôm sva blaga višnji nam Bog je dô, uzroče istini od naše sve slave”… a nastavak bi bio “slobodo našeg lopovluka, traji koliko traje ova država”…

HOP