Osumnjičeni, pritvarani, osuđivani i veliki porezni dužnici su izbor u najvećim gradovima

0
3004

Milan Bandić ulazio je i izlazio iz Remetinca, a sada je uvjerljivo najpoštivaniji političar u Zagrebu, afere ga ne mogu maknuti s trona, a zanimljivo da niti Mrak Taritaš nije dobila manje glasova uz aferu najskupljeg kvadrata izrade stana u Gunji. Švaljek puno manje upecana u afere puno je manje dobila glasova, dok bez afera  Bruna Esih još manje je zanimljiva biračima.

U Varaždinu glavni je hit bio i zatvorska ptičica Čehok. Premoćno je pobijedio. U Rijeci uz aferu tržnica i mnoge druge, premoćno je pobijedio Obersnel, a veliki porezni dužnik Kerum u Splitu. U Kninu je pala HDZ-ova uzdanica Rimac, ali ne zbog afera, istraga, već zbog arogancije u samom vođenju grada…

Čovjek koji se nije libio otkrivati afere i prozivati Gregurića i Šeksa javno; Grmoja doživio je veliki poraz od HDZ-ovaca, a skoro su MOST-ovci pali i u samom Metkoviću. Narod nije znao nagraditi MOST, već je nagradio Lex Agrokor i todorićevog ministra Marića.

Ispada kako se narod uvrijedio što se netko drznuo dirati u lopovluk, kada je narod navikao da ga svi kradu. Narod jedino ne voli bahate i pametne, a tko krade nikoga više ne dira, jer svi su lopovi u lopovskoj državi nevini prema rezultatima ovih izbora.

HOP