Za iseljavanje Osječana povjerenje je dobio Vrkić, za uništenje Hrvatske povjerenje je dobio i pobijedio na izborima Gregurić

0
5481

Hrvatsku su preplavili navijači. Oni su crveni ili crni. Biraju svoje boje bez obzira tko krade i narodu figu dade. Izbori se svode samo na zaokruživanje ove dvije boje. Možda bi mogla povjerenstva biračima otvoriti birališta na stadionu. Jedni su za dom spremni, drugi za antifašističke tekovine, dok ih politički momci deložiraju iz domova i domovine.

U Osijeku prema našim saznanjima broj stanovnika je pao ispod 97000, o tome se šuti, grad iseljava, ali birači biraju Vrkića, vjerojatno da iseli kompletan grad. Grad pogodovanja, rodjačkih veza, koji živi na rubu bijede obećana je zemlja za sadašnjeg gradonačelnika Vrkića.

U Varaždinu su umorni od stranačkih nesposbnjakovića pa vraćaju na čelo vjerojatno Čehoka, s stajlingom new četniks. U njegovo vrijeme najbolje se živilo, tak da Varaždincima je sasvim svejedno jel nekaj zdrpil ili nije, žele svoje dio kolača. U Zagrebu graditi će se nove fontane, podizati nove optužnice, jer to je  sad onak jako in, Bandić ili Banditić njihov je favorit.

Narodu je dosta dociranja Nikole Grmoje. Toliko je sve iznapadao da mu više ništa ne vjeruju. Poglavito od kada je njihova ministrica iz štalice malo sebi pogodovala status samohrane majke. Dok je Grmoja grmio o nepotizmu HDZ-eovaca njegov je psihijatar ugurao ministricu iz štalice Ružicu Vukovac na mjesto puno kompetentnijem kadru u državnu službu. To nije bilo pogodovanje jer je samohrana majka. Drugi autogol MOST-u je loš sufler u daljini, kako izgleda neki novinari domoljubnih priča loše su uputili Grmoju, totalnim napadom na HDZ, to su birači shvatili kao naknadnu pamet Grmoje, jer je sjedio umazan u vladi s kako kaže lopovima, pa i onaj koji lojtre drži ispadne lopov…a HDZ mučenička stranka. Greška u koracima.

Živi zid je konačno prepoznat kao živi shit. Nitko mu više ne vjeruje daje 10-12% vrijedan, jer se toliko pokazala jedino vrijednost mozgovnog lupetanja Pernara. On je pročitana knjiga za razliku od  hipija Sinčića, koji još nesmisleno lupa gluposti.

U Splitu će Kerum nositi pršut na glavi kao pokrivalo svoje pameti i narodu soliti pamet da on za porez nikome nije dužan. Iskreno rečeno opareni HDZ ništa bolji nije od njega. Srećom narod ima more, pa će biti za marendu, neće se trebati tuči za obrok kao za vrijeme praznika rada…a ni pršuta neće nedostajati.

U Puli toliko se žele odcijepiti od Hrvatske,da nije niti bitno tko je gladan, glavno da gradska vlast ima dovoljno kokaina kako bi ubrzala separaciju od države. Misle oni kada se odcijepe da će stalni kušač kokaina legalizirat proizvodnju i vjerojatno preseliti pogone iz Kolumbije u Istru. Neće više pisati na ulazu u Istru kako je Istra zemlja dobrih ljudi i dobrega vina, već dobrega kokaina. A tada će “domoljubi” navaliti na kokain i curice.

U Rijeci je Frljić Obersnelu prodao priču kako postati dobar glumac. I sada Obersnel glumi Orsona Wellesa, koji je već  odavno prodao priču o kruhu i igrama, u usmrđenom gradu punom prašine i neiskorištene luke, te se prodaje jedino slovenska priča o nogometu. Afere tko šljivi, glavno da su crveni na vlasti.

broj jedan

Sve u svemu svi ste vi ipak zaokružili broj jedan na svom listiću, broj Franje Gregorića, koji vam se zajedno s Šeksom smije, jer što god i koga zaokružili njima ste pomogli. Hasanbegović bi rekao da je to njihova močvara, a hrvatska Lepenka Esih svima je objavila, kako i njoj je za koalicije najbliži HDZ, njihova močvara je bolja u sveopćoj Gregurićevoj močvari . 

“Plenkoviću svaki čast na savjetniku Franji Greguriću, Valentiću i Šeksu i najgluplja plavuša iz vica ne bi bolje izabrala…

HOP