Keleminec: Prvi sam najavio ovu koaliciju HDZ-HNS, a ne Grmoja, koji sad to tvrdi

0
2828

Dražen Keleminec jučer je reagirao na informacije iz MOST-a, kako su oni znali da će biti koalicija HDZ i HNS; “pa valjda je svima jasno da su mostovci bili zatečeni odlukom PREDSJEDNIKA VLADE, da ih razriješi mandata ministara. Nisu očekivali taj potez, na televiziji se to jasno vidjelo, kao i reakcija premijera bez okljevanja. Pa ne radi to netko tko nema rezervni plan. O tome sam komunicirao s gl. urednikom HOP portala, koji je dijelio moj stav, a i prvi sam preko istog portala to i javno rekao.

https://www.hop.com.hr/2017/05/02/keleminec-pupovac-hns-i-hdz-sve-su-dogovorili-koalicija-ce-biti-poslije-lokalnih-izbora-da-se-ne-ugrozi-mrak-taritas/

Čini se da mostovci sve najbolje znaju, pa i ono što nisu znali. Očito i oni čitaju redovito vaš portal, pa se onda prikazuju kao prvi u svemu. -rekao je Keleminec komentirajući Grmojino hvalisanje u Saboru.

Keleminec je bio u Njemačkoj na osnivanju ogranaka stranke, te nije mogao prije reagirati na ove konstatacije.

Mi ovoj priči možemo samo dodati da mnogi uzimaju rečenice i hvale se ” svojim otkrićima”,pa tako i mostovci, koji očito nisu imali pojma što se sprema, već su koristili naš izvor i za sve okrivljavali Franju Gregorića bez da su znali što je isti priredio njima. Punih usta protiv Gregorića nije im bilo jasno da Todorić mora očuvati ovu vlast dok se ne očerupa Agrokor, što su shvatile i ruske banke i krenule u sudski proces protiv Agrokora.

HOP