Peđa, Glavašević, Bauk sprdaju šovinistički skandal s Janicom, a što ne bi dopustili prema Opačićki

0
5323

Sutra od 15 do 15.30 sati, kolege Arsen, Peđa i ja stajat ćemo kod Kožarićevog Sunca u Bogovićevoj. Građani nam u prolazu mogu reći što god žele, bit ćemo zahvalni na iskrenosti. Nećemo se uvrijediti! – napisao je Bojan Glavašević na fb profilu, uz poruku kako nitko zbog iskrenosti neće završiti u zatvoru.

Na ovaj način sdepov kadar podržava verbalno nasilje i prostačenje nad slavnom Janicom Kostelić na Braču. Za ovu trojicu rečenice poput ;”pu.i ku.ac snježna kraljice “,ovim predloženim performansom normalne su pojave i nisu za zatvor.

Njima trojici narod će moći reći sve što želi, a vjerojatno iz te gluposti crpite će snagu stranka dugoprstića za izbore. Gluplje ne bi predložio niti sam Pernar. Dok ista stranka za sve okrivljava Bernardića, pa tako i za izborni krah, iz ove situacije se jasno vidi s kojim jadom mora raditi nesretni Bernardić.

Kada pretili Peđa ne bi bio odvjetnik, još bi i razumjeli ovu glupost sdepeovskih farizeja. Ipak nije tako. U slučaju da tako nešto kažete supruzi sud bi izjavu tretirao kao nasilje u obitelji i odmah bi pritvorio takvu osobu. To Peđa zaboravlja.

Ovom gluposti Glavašević uvodi jedan novi obrazac u naše društvo, po kome je sve dozvoljeno, pa čak i šovinizam prema ženama. Baš se pitamo što na taj performans ima za reći drugarica Opačić i kako bi reagirali drugovi performeri u njezinom slučaju. Zašto ne uzmu farizeji nju sa sobom da vidimo hoće li i njoj to biti smiješno?!

Državni uhljebi i uhljebnica sigurno bi znali objasniti građanima po čemu su oni značajniji od velike Janice Kostelić.

Peđa i Bauk bi mogli osnovati dalmatinsko-istarski zbor kojim bi dočekivali legendu austrijskog skijanja; Franza Klammera u Kitzbühelu s pjesmom ; “puši k.rac kaiser Franz”. Ta bi pjesma postala hit i vjerojatno himna SDP-a.

Hop

Hop