Politički primitivizam: Manolić nazvao Esih šakom jada, jer zapravo Esih ruši opasnu ‘Igmansku inicijativu’

0
9953

Retorika oca novog komunizma Josipa Manolića stvorenog kroz HDZ, a koji kroz nacionalnu komponentu farba narod je na tragu rada i djelovanja oca svih zločina, Josipa Broza Tita. Zato je N1  regionalna televizija brže bolje pozvala u svoj studio Manolića. N1 raste na Igmanskoj inicijativi nastaloj na relaciji Zagreb-Beograd, temeljima titove Jugoslavije, inicijativi koja želi dokazati kako su državice nastale nakon raspada Jugoslavije promašaj.

Zato su i osnovane lokalne televizije s tom namjerom, indoktrinacije titovom ideologijom. Na njima se lažira stanje svijesti. U principu nitko ne govori istinu tko je pokrao narode bivše zemlje. HDZ je prepun kadra koji je iznikao iz jugoslavenskih komunističkih redova, kao što je bio i Joža Manolić. On danas hvali Plenkovića, baš kao i Jelena Lovrić ozloglašena jugoslovenka u Jutranjem listu. Sve to govori tko je Plenković i koga zastupa. Ova inicijativa ima podršku i stranih sila koje žele spojiti Srbiju i Hrvatsku, Srbiji je nametnuta tzv. hrvatska premijerka, a Hrvatskom je godinama vladao M. Pupovac iz sjene. Na sastancima Igmanske inicijative često je sjedio baš Pupovac. Znači bio je dio stvarne vlade iz sjene.

‘Nova ljevica’ i Igmanska inicijativa za spajanje u Srboslaviju djeluju na osnovu ukradenog novca iz sukcesije?

Koliko je ta incijativa opasna malo se piše i govori. Ona ima ogromna sredstva kojima maže laži po malim ekranima. To je inicijativa koja mora prikazati Tita Bogom dobrote, a Jugoslaviju spasiteljicom, jer su komunistički lopovi iz bivše zemlje otkriveni u krađi Hrvatske.

Kako bi njih zaštitili moraju ponuditi okvir u kojem će prikriti lopovluk njihovog kadra u Hrvatskoj. Novom zemljom i novim zakonima. Potpuno ista metoda kod raspada Jugoslavije. Nisu oni voljeli Hrvatsku, ali su morali pristati na nju jer bi inače bili provaljeni u Jugoslaviji. Uništenjem Hrvatske dokazali su naše teze. Sada panično žele Jugoslaviju, kako bi prikrili lopovluk u Hrvatskoj.

Bruna Esih i Hasanbegović uništenjem Titova trga u Zagrebu uništavaju cijeli taj sklop. Ne znamo da li su svjesni toga ili su stvar pokrenuli kao povjesničari. Ekipa oko njih nije do sada prepoznavala opasnost Igmanske inicijative. Ipak komunisti su skočili na zadnje noge, jer znaju kuda to vodi. Otvaranje pandorine kutije.

Nisu bez veze u seriji o Fazlinovićima na kraju svake epizode gledateljima ispirali mozak s Titom. Kroz humor najlakše laž proguraš, a serija je bila jako gledana.

U Srbiji je slična situacija. Lopovi s Vučićem na čelu opljačkali su cijelu zemlju, Beograd vodi skupina balavaca okupljenih oko sina Aleksandra Vučića. Svi tim lopovima bila bi zaštita nova zemlja, a sam izgovor su ustaše i četnici, te zaštita od njih. Samo što ti glumci, ustaše i četnici su imali isto crvene knjižice nekada poput Šešelja i Draškovića koji je čak bio tajnik ureda najvećeg partizanskog lopova Mike Špiljka.

U to je Esih dirnula i zato je postala šaka jada za njih, kako kaže Manolić. Hoće li imati snage krenuti jače na ove igmanske prevarante treba tek vidjeti… Bilo bi lijepo da se tako oštro zauzme i za ovršene protiv ozakonjene pljačke ovrhama, jer se tako brani Hrvatska, kao i inicijativom skidanja trga najvećeg zločinca nad Hrvatima.

I. Drenjenčavić

HOP