Sakupljač kaznenih prijava Pupovac prijeti građanskim ratom zbog Tita?

0
9541

“Ljudi iz SDP-a su ozakonili, a nama je to došlo na naplatu i imamo zajedničku odgovornost. Ploča u Jasenovcu s ovakvim grbom i natpisom ne može tamo ostati, to je kao jedan na jedan. Ona mora biti maknuta i bit će maknuta”.-izjavio je predsjednik vlade u sjeni. 10 zvjerski ubijenih hosovaca od strane Srba, onih istih među kojima su bili i njegova braća sada služe za dnevno političke igre, kako bi pažnja bila skrenuta s pljačke i korumpiranog pravosuđa u zemlji.

Tako se javio i srpski vožd sa sedam kaznenih prijava za pljačku države i objasnio da će ploča biti maknuta i dodao kao kumrovečki profesor na negledljivoj televiziji N1, u duhu igmanske inicijative o voždu Titu;

“Poštovan je od svih članica antifašističke koalicije i njegov je lik svugdje gdje se obilježavaju velike pobjede. To što ga neki pokušavaju proglasiti najvećim zločincem i abolirati Pavelića – to je nedopustivo”, poručio je.

Što to znači? Nedopustivo znači da idemo u građanski rat zbog promjene imena trga? Što si taj skupljač kaznenih prijava dopušta? Država po Pupovcu u kojoj će ovaj po svjedočenju Srbina Vlahovića i nekada najbližeg suradnika pljačkati proračun i nama soliti o antifašizmu?

Preko 800 jama je Tito iskoristio za pokolj Hrvata, znatno više od svih ustaških pokolja, slavili zapravo tu činjenicu Pupovac, čija je obitelj bila dio fašističke i genocidne vlasti Sao Krajine?

HDZ je već danas dočekan na nož zbog promjene imena trga ovog hoštaplera, čije se niti pravo ime ne zna! Jučer se hvalio da je to njihova inicijativa, a već danas srpska opstrukcija , kojoj će se sigurno pridružiti i najveća lopovska antifašistička stranka -HNS. Poznata po najvećem broju osuđenih članova stranke za korupciju.

U biti sve je ovo igrokaz da bi se prikrio gnjev naroda oko lopovluka u zemlji, iseljavanje mladih i pljačka Agrokora koju će platiti opljačkani i ovršeni narod.

HOP