‘Levica’ se uzda u Pupovca da će srušiti HDZ preko Tita!

0
3336

Levičarski mediji već danima šire komunistički primitivizam izrastao na pljački, ubijanjima i silovanjima 1945. godine. Glavni faktor te ideologije je Tito. Čovjek koji je imao zadatak uništiti Hrvatski narod.

Budalama je on predstavljen kao ujedinitelj svih hrvatskih teritorija, što je osnovna laž. Hrvatska 1943. je bila znatno veća nego ona 1945. godine i po broju stanovnika i teritoriju. Lorković i Vokić tada su shvaćali zablude Pavelića i htjeli su održati takvo stanje.

Tito je prvenstveno bio komunist, a ne antifašist. Staljin je prije rata uvježbavao hitlerove elitne jedinice, bili su u jednom trenutku i saveznici, da bi na kraju rata Staljin i Tito precrtali hitlerov sustav logora i provodili ga godinama. To znači da je sav trud antifašizma bio više u hrvatskom narodu, negu u komunistima.

Na kraju su komunisti pobili hrvatski narod kako bi uništili Hrvatsku. Zato kad danas prepametni kolumnist 24 časa drug Tomislav laprda o Hasanbegovićevom ekstremizmu jer ovaj želi maknuti Tita, treba i te činjenice ponoviti. I danas Titovi učenici uništavaju sve Hrvatsko.

U kulturi, medijima, politici sva mjesta zauzela je rigidna srpska manjina, puna mržnje prema hrvatskom, koja pljačka proračun i soli pamet o jugoslavenstvu. Što u prijevodu znači Velika Srbija. Tito je simbol Velike Srbije.

Stvorio je ono što niti jedan Srbin nije. Pupovac spašavanjem Tita pokreće ponovo to pitanje. Zato mu je pokvareni Josipović podmetnuo da jedino on može spasiti titov trg i tako zapravo spasiti Veliku Srbiju.

On je stavio na sva vodeća mjesta srpske neobrozavane i netalentirane ekstremiste koji kroje našu sudbinu. Jugokomunizam je put u Veliku Srbiju.

Pupovac sad stoji uz Plenkovića zbog mogućnosti kaznenog progona za silne malverzacije i teško može ostvariti velikosrpsku ideju igmanske inicijative. Ali može srušiti Plenkovića preko hosove ploče u Jasenovcu i tako izazvati nove izbore. Na kojima će biti potučen Bernardić do nogu jer je rekao jednu krivu rečenicu, da se on više bori za Srbe nego Pupovac. Opačićka je sjedila kraj glavnog srpskog teroriste Raškovića nekada, pa ispada da imamo u zemlji dvije terorističke stranke, koje se bore protiv HOS-a.  To narod neće oprostiti titoističkim velikosrbima, koliko god mediji pozivaju na ustašluk.

Ti mediji preko projekta Jugoslavije guraju projekt velike Srbije. I glava tog projekta je Pupovac. Onaj tko kontrolira kulturu i medije, kontrolira sliku društva. Hrvatski slikari, kipari, književnici se sustavno uništavaju i dekani postaju uhljebi bez jedne dobre slike ili djela. Novinare predvodi nepismeni lik, jer Hrvatska očito nema boljeg kadra od odurnog lika s trulim zubima. Srpski fašisti ako konstatirate da je Srbin nazivaju vas nacionalistom. Možete konstatirati da je netko Rus, ali nedaj bože spomenuti da je Srbin. Jer Srbi su očito u zemlji übermensch, koji su nadređeni Hrvatima. Leković je jedan novinarski bezveznjak koji nikada ništa nije napravio kapitalnog, ali je šef novinara. To u prijevodu znači da je samom nacionalnom pripadnošću sposoban. Čisti nacizam. Takve protežiraju i u kulturi, samo oni mogu izlagati u dogovoru s našim veleposlanstvima, a SPC preko HRT-a lažira činjenicu kako je ona u Hrvatskoj “vekovima”, što je laž jer do 1920 crkva nikada nije nosila ime srpskom. Čak je SPC falsificirala datum dolaska u manastir na Krki.

Srpski lopovluk i lažiranje povijesti pod palicom provincijalca Pupovca danas je u zadnjoj fazi udara na temelje društva. O tome Tomislav ne piše kolumne, a još manje o kriminalu oko Pupovca kojim se financira uništenje Hrvatske države da bi se ustoličio srpski fašizam i srpska prevlast u kulturi.

HOP