Na mjestu masovne grobnice Hrvata, veće od Jazovke, Srbi spremaju partizansku proslavu!

0
12712

EKSKLUZIVNO: 1200 ljudi partizani su ubili 1945. godine u Slavskom polju pod zapovjedništvom Krajačića i Boljkovca

Ponavljamo ovaj tekst zvjerskih ubojstava Hrvata u Slavskom polju nadomak Vrginmosta iz dva razloga.

Nije jasno zašto do sada Hrvatska država nije postupila prema zakonu i pokrenula otkop masovne grobnice za koju se sumnja da je veća od Jazovke. Prema samoj okrutnosti i načinu ubojstava potpuno je isti rukopis kao na Jazovki, iz kojeg se vidi da je genocid nad Hrvatima planiran.

Drugi razlog je strašna mržnja koja izvire iz ovoga srpskog sela, koje je centar današnjeg terorizma na Banovini, selo koje je vezano na terorističku organizaciju u Beogradu, Biro Krajine i koje neprestano provicira kompletan Hrvatski narod. Ta šaka jada srpskih primitivaca je nedavno ugostila četničniki naordnjački bend, da bi ovih dana planirala na mjestu masovne grobnice Hrvata organizirati proslavu srpsko partizanskih zvjerstava pod budnom palicom oronulog srpskog četnika i ratnog gubitnika, sdepeovske niškoristi i provokatora svih srpsko-hrvatskih sukoba na ovom dijelu Banovine P. Miličevića, poznatom po ideji instaliranja spomenika na kojem bi katolički svećenik držao nož.

Srpska ološ oko njega ne miri se sa gubitkom srao krajine, pa bi više netko trebao taj ološ zaustaviti u širenju vjerske i međunacionalne mržnje. Plenković sigurno neće jer mu mozak te ološi je draži politički partner od Hasanbegovića.

HOP