Predsjednik Milanović i premijer Plenković idealan par za uništenja Hrvatske

0
4817

Jutarnji list je počeo skromno najavljivati sdepeovskog orla na čelu države nakon isteka mandata Kolinde Grabar Kitarović. Zorana Milanovića. Nakon što je u Gunji izgradio najskuplji kvadrat u povijesti sa onom zamračenom Taritaš, digao kredit od tri milje eura u udbškoj banci, onoj istoj koja upravlja lopovskom ljubljanskom bankom, a to očito može samo ta ekipa muljatora,  braci muljatoru osigurao ulaz u vjetroelektranu koju je platio na kraju narod i HEP, sad bi bio idealni predsjednički namjesnik komunjara, u sjeni, koji pljačkaju Hrvatsku i svakog tko to primijeti ili im na facebooku j’be majku, kao predsjednik svih lopova odma bi strpao u  ovršenu maricu.

Ako to on ne napravi bude Plenković koji nikako da otvori INA-inin skrbnički račun ili prozove pljačkaše HEP-a koji od Srbina Hamovića kupuju enormno skupu struju jer su uništili 3/4 svojih kapaciteta. Naravno nisu brinuli o kapacitetima već su pljačkali HEP i narod cijenom struje. Narod gladan nema za platiti račun i ista bagra na kraju oduzima nekretninu od naroda, jer ne plaća računom ovu pljačku.

Zato jer nema svoje kapacitete pa kupuje struju od nekog Hamovića, sina partizanskog heroja, koji herojski plindra bivšu Jugu dok svi zajedno u medijima naganjaju ustaše po Hrvatskoj.

Zašto ustaše? Pa mislimo da su Hrvati manje glupi od Srba bez uvrede, pa će kada tada prvi skužiti mrežu ovih lopina, tako da im treba nabijati stigmu, mržnju Srba prema njima, da bi bili zabavljeni jedni drugima u općoj pljački svih.

Zato je drug Milanović i njegova žena koja reže tanke kriške pretilom narodu par snova za ove pljačkaše u sjeni. Predsjednički par. Milanović će kod ljubavnice opet moći sa vladinim zrakoplovstvom, možda preveze i Kotromanovića na Lošinj. Sve u rok službe. A titoistička nakaradna stranka lopova SDP će imati vođu kakvog zaslužuje. On je imao poplavu u stanu i zna kako se radi poplava u zemlji, ne trebaju niti srpski teroristi dignuti neki nasip u zrak, dovoljno je da on i Plenković zajedno sa njegovim bracom naprave neki biznis na rvacki komunistički način. Kolinda je za njih mala beba, što oni mogu.

Kolindu treba maknut, povezala se sa Amerima, veza sa Srbima sve rješava. Oni nas ionako zovu katoličkim Srbima. Zato nam treba drug Milanović.

HOP