Srpski turisti i komunistički ‘antifašisti’ skrnave spomen na Hrvatske branitelje

0
3527

Srpski turisti ne mogu prežaliti što bradonje nisu zauzele Hrvatsko more, pa se uslikavaju s tri prsta u zraku poput hitlerovih ili pavelićevih vojnika u drugom svjetskom ratu. Kao što su poznati kako su pokrali mnoge hrvatske riječi pa sada tvrde da su njihove, zadnje poznate riječi su “dijaspora”, “domovnica”, tako su ukrali i ovaj pozdrav i proglasili srpskim. Lažljivci srpski koji su okićeni raznim doktorskim titulama tvrde kako su Hrvati katolički Srbi. Neobrazovan narod u tu glupost vjeruje, iako je srpska država spomenuta 600 godina poslije Hrvatske.

Biograd-Torcida-muralpavelić

pavlić 2tadic_tri

Ovoj srpskoj laži pridružena je komunistička laž o antifašizmu. Hitlerove SS jedinice učile su Staljinove jedinice brutalnosti. Potpisan je pakt o nenapadanju, a u Jugoslaviji komunisti su korišteni isključivo za rat protiv države Hrvatske. Komunistički pokret u Srbiji bio je tako jadan da su Rusi oslobađali Beograd, a Titove jedinice su jedino poznate po genocidu nad Hrvatima 1945. godine i velikoj pljački Hrvatske. Sa istom tom zvijezdom i četničkim kokardama Srbi su išli 1991. u Hrvatsku klat, pljačkati, silovati i otimati teritorij.

Danas ujedinjeni komunistički lopovi koji sebe nazivaju antifašistima i srpska bagra sprdaju i ruše spomen na Hrvatske branitelje. U Šibeniku  sprdaju branitelje i šaraju po njihovim spomenima. Nemaju više što pljačkati pa su jako nervozni…

sibsib 2

 

HOP