EKSKLUZIVNO: POLICIJSKI SLUŽBENIK OTKRIO SL. DOKUMENTE KOJIM SE PAKIRA NOVINARIMA I “ŠTITI” LOKALNOG ČETNIKA!

0
9186

Visoki policijski službenik rezigniran ponašanjem svojih kolega i pravosuđa u Vrginmostu i Sisku odlučio je ustupiti našem portalu orginal dopisa koji potvrđuje i zapovijeda progon naših novinara jer su se usudili dirnuti u bivšeg srpskog teroristu i tadašnjeg predsjednika HNS-a Vrginmosta Dražena Vučetića. Umjesto da se socijalna služba pozabavi Vučetićem, zašto je dao lovačku pušku vlastitom djetetu i njegovu fotografiju držao objavljenu tri godine bez sankcija, znači objavio je fotografiju i preko facebook profila dao na uvid javnosti koja je pak godinama to šutke gledala i lajkala – umjesto toga policija progoni novinare ovog portala, koji su sliku objavili zamutivši lice djeteta kako bi ga zaštitili. I obavijestili javnost o tom događaju u kojemu otac maloljetnom djetetu stavlja prst na obarač puške.

– Kao policijski službenik zgranut sam pokvarenošću sustava. Novinari HOP portala u svom članku zaštitili su kćer obitelji Dragić, kojeg godinama Srbi iz Slavskog polja zlostavljaju jer je oženio Hrvaticu. Vučetić je psovao ‘ majku ustašku djetetu’ i do sada ništa se ne događa u vezi tog slučaja. Budući da je nedavno sam Vučetić uvjetno osuđen, prijava obitelji Dragić i otkriće portala da je vlastitom djetetu dao pušku dovela bi ga u jako tešku situaciju, pa se policija i pravosuđe odlučilo progoniti novinare. Najviše me šokiralo da slučaj vodi kolegica koju je baš ovaj portal zaštitio od čiste namještaljke drugog četnika Busića, koji joj je preko srpskog tiska smještao prekoračenje ovlasti i huškao lokalne Srbe na pobunu. Ima li itko u toj policiji imalo poštenja? Nije jasno zašto u dokumentu piše kako je portal iznosio podatke djeteta u članku, kada to nije istina. Nigdje u članku podataka nema  o djetetu, već se podaci otvoreno iznose na profilu oca djeteta.

image-0-02-05-34c3cd079064a5cce454e6a0e2b0d0dfc883e14756660bda07cc7252e45aa27f-Vimage-0-02-04-e14d2c440d348b389e73457ee05eef10db4ea41afbe9a13e55594c5962ab7400-V

To me posramilo i rekao sam – dosta! Nevjerojatno je da moje kolege iz Vrginmosta a niti državnog tužitelja iz Siska, ni malo ne zanima počinjeno kazneno djelo nad djetetom Dražena Vučetića, nego konstruiraju kaznena djela nad onima koji su ih otkrili u javnosti! A pri tom se izvlači na ´prava djeteta´! Pa na prvi pogled se vidi da policija i pravosuđe krše prava tog djeteta, a ne novinari HOP portala!

U socijalnoj službi u Glini rade kćer i žena srpskog suca Krajine Sužnjevića, koji je poznat po svojim surovim metodama prema uhićenim ratnim zarobljenicima i sve mi je ovo smrdilo na veliku namještaljku da se uništi novinar i portal koji je razotkrio srpsku mrežu terorista na Banovini, poglavito u Vrginmostu. Vrginmost je centar iz kojeg Biro Krajine djeluje. Treba samo pogledati koga taj Biro Krajine iz Beograda financira i u kojoj je vezi Pupovčeva stranka sa njima.  Na ovom terenu namjerno se stvaraju sukobi i preko srpskih kadrova u sisačkom pravosuđu rješavaju se blage kazne za  bivše srpske teroriste.

Za ovaj kraj učinio je portal HOP puno više nego bilo kakve institucije. Zato sada policija i pravosuđe progone urednike i zanima ih vlasnik portala. Oni štite ovo stanje koje je sad javnosti predstavljeno kakvo stvarno jest. I dalje ću pomagati istini jer mi je dosta srpskih terorista i domaćih domoljubnih izdajica. Moj kolega u Vukovaru je izgubio posao jer se zalagao za istinu i razbio ploču na ćirilici, a  policajac Sabadoš koji je razbio glavu branitelju je manje zanimljiv pravosuđu. U Vrginmostu policija zapošljava sina srpskog teroriste P. Dugošije u policiji! O sinu P. Dugošije ću vam dati dokaze da nikako nije smio biti zaposlen u policiji. Što će nam takva policija? Tko je od nas slijedeći?!

Srpski teroristi se mirno šeću po Vrginmostu, smiju nam se i govore da im ne možemo ništa – rekao je ekskluzivno za naš portal visoki policijski dužnosnik, koji je pristao da se njegove izjave objave.

HOP