U policiju zaposlen sin srpskog terorista, koji je kao maloljetnik došao s bombom u školu !

0
16978

U Vrginmostu sve je moguće ako si srpski terorista s pedigreom. Ako si terorist otvorena su ti vrata političkih stranaka antihrvatske orjentacije koje se uzdaju u Tita, Mihailovića i Šešelja. Najviše srpskih terorista je u SDP-u, što smo i pisali, a ima ih i u pupovčevom političkom klubu, kao i u HNS-u.

Za vrijeme ravnateljstva u školi izvjesne D. Dimić Vrginmost je bio četnički Twin Peaks. Srbi su radili što su htjeli kraj nesposobnog pravosuđa i policije, koja je očito bila godinama njihova prčija.

Tako je sin dugogodišnjeg načelnika, a današnjeg donačelnika Jovičića bacio hrvatsku zastavu u pisoar. Sin Pave Dugošije istaknutog terorista za vrijeme rata, stacioniranog u tenkovskim jedinicama  današnji je policajac, kao maloljetnik  došao je u školu s bombom u torbi. I to je ravnateljica škole  Dimić prikrila. Danas taj isti Dugošija glumi policajca. U zadnjoj aferi krađe limova, u kojoj je navodno sudjelovao njegov punac, ovaj krim policajac je istragu odveo slučajno malo krivo, pa sad radi na granici.

Bombaš i sin teroriste godinama je bio alfa i omega krim policije, a tatica SDP-a. Sve do pojave HOP portala. U vrijeme ravnateljevanja  Dimićke u osnovnoj školi otvoreni su tzv. Volonterski kampovi djece iz cijelog svijeta. To je vodio velikosrbin koga i danas stanovnici općine preziru, jer je u tom kampu izvjesni P. Mraović tolerirao drogu. I danas kraj naše policije i pravosuđa postoji ta volonterska udruga Suncokret i isti taj Mraović.  Narkomanija, terorizam i djeca nasilnici su normalna pojava u ludom mjestu Vrginmost, gdje otac četnik daje osmogodišnjem sinu pušku, a to je institucijama normalna pojava.

Hop