Facebook Hrvatska postao cenzor koji štiti vladu i kontrolira političke protivnike

0
3367

Kada spomenete imenom i prezimenom pojedine novinarske veličine i nacionalnu pripadnost, srpska medijska žgadija diže se na zadnje noge. Ipak treba primijetiti da medijski prostor Hrvatske  kontrolira medijska grupacija okrenuta Srbiji sa jakim srpskim predznakom.

Zoran Jovanović danas se zove Šprajc i na RTL-u hrani narod sa sdepeovskom politikom. Nju nudi kao nešto demokratsko. HdZ redovito zaobilazi kao poveznicu s SDP-om iako je svima jasno da su to dvije komunističke stranke prepune lopova koji glume ustaše i partizane. Pričom o ustašama i partizanima skreću temu s korupcije. Centralnu emisiju HRT-a vodi Aleksandar Stanković. HND vodi Saša LEKOVIĆ uz pomoć žene Milorada Pupovca. I svi su slučajno srpske nacionalnosti, kao i tzv. slobodni portal Index na čijem čelu je godinama bio M. Babić. Da ne govorimo o oficirskom “detetu” Kuljišu i ostalima kolumnistima koji su zapravo perači mozga prosječnog građanina.

No tu nije kraj staljinističkom kontroliranom novinarstvu. Sjetimo se dugogodišnje kontrole M. Rakić vijeća za medije, Carneta i sličnih kontrola.

Sudskim procesima za mišljenje novinara o nekoj temi jasno se govori da novinarske slobode u Hrvatskoj gotovo da i nema. Ako o nekoj temi imate stav za stav vas mogu tužiti.

Ako se neki medij ne može kontrolirati kao HOP, Carnet bez problema ugasi vidljivost portal baš u vrijeme prosvjeda novinara srpske nacionalnosti protiv M. PUPOVCA ,kako ne bi bile prenijete sve informacije izrečene protiv Pupovca.

Ekskluzivno: OBJAVLJUJEMO ‘BILTEN O PUPOVCU’, KRIMINALU, NEPOTIZMU I OSUĐENIM KRIMINALCIMA OKO NJEGA

Rtl, Nova Tv i Hrt izrezali su djelove inetervjua u svezi kriminala u HEP-u, kriminala Pupovca i 7 kaznenih prijava protiv njega i zlostavljanje Srbina Dragića od strane Srba jer je oženio Hrvaticu. Po svemu sudeći mi živimo u medijskom prostoru SAO Krajine! Zabranjeno je hrvatski misliti.

Da stvar bude još gora pobrinuo se Facebook. I on ima svog poslušnog pravoslavca Sašu Cvijetovića koji kontrolira informacije protiv podaničke vlasti i moguće prosvjede protiv iste. Cvijetović je gazda hrvatskog Facebooka i bavi se portalima koji nisu pod kontrolom, te ih blokira, zabranjuje dijeljenje po grupama i tako narušava tok informacija. U slučaju našeg portala pred izbore izbrisao je fb profil urednika Igora Drenjančevića jer je bio navodno lažan, iako je naš novinar dao na uvid osobnu kartu. To zlostavljanje je trajalo do kraja izbora, jer  je naš novinar na svom profilu objavljivao informacije koje su utjecale na izbore. Ovih dana svim administratorima portala je zabranjeno dijeljenje postova 7 dana jer je navodno spam post o prosvjedu protiv pravosuđa u Rijeci!

Kako na drugim portalima nema informacije o tom prosvjedu, trenutkom objave od strane novinarke Landeke, portal biva blokiran od Facebooka. Zanimljivo da je blokiran HOP portal i zbog teksta o četniku Busiću koji je silovao maloljetnicu, a Vrhovni sud  razvlači odluku godinu dana! Slika tog manijaka među četnicima objavljuje se preko godinu dana i na ostalim postovima  našeg portala pa fb ne može reći da se pojavljuje prvi puta fotografija i time jasno pokazuje da štiti ovakve pojave u društvu. Protiv Busića se podiglo cijelo srpsko selo kojem je dosta ovog manijaka i fašiste, ali je očito da ga štiti prosrpska medijska elita i hrvatsko pravosuđe. Obitelj Dragić obratila se emisiji Provjereno u svezi napada srpskog šoviniste Vučetića na malodobno dijete hrvatske nacionalnosti; a prema riječima Dragića iz Nova Tv su odgovorili kako ih zanima situacija ako ima krvi!? Treba li reći da i ovu  medijsku i novinsku kuću vodi čovjek srpske nacionalnosti?!

U medijima se danonoćno širi priča o ustaštvu, raspravlja o pozdravu Za dom spremni, dok SOA u svom izvješću naglašava pojačani rad četništva i specijalni rat Srbije u svezi toga. U hrvatskom društvu koriste se riječi bojnik, satnik, stožer, kuna; brzojav, zar i sve njih treba izbrisati jer su korištene u vrijeme NDH-a? Samo zato što asociraju na tu državu. Simboli fašizma bolje su vidljivi na stadionu Lazija nego u Hrvatskoj koju EU proziva. S tim da u zemlji je razvijeno četništvo preko srpskih terorista i srpska teroristička stranka osnovana od zločinca Hadžića SDSS sudjeluje u vlasti! Vodi ju Milorad Pupovac sa 7 kaznenih prijava za korupciju!

U slučaju prosvjeda u Rijeci štiti se prosrpska kriminalna elita u pravosuđu. Kao što se preko Pupovca štiti srpska kriminalna elita na nivou države. O Pupovcu najviše dokaza za protudržavno djelovanje i korupciju dao je pripadnik srpske nacionalnosti Nenad Vlahović. Zbog toga ga progoni sudstvo!

Postovi o crnoj magiji i prijetnje na  fb ne uklanja se već najave političkih prosvjeda. Isto tako kontroliraju vašu IP adresu ako želite otvoriti novi profil da izbjegnete ovo staljinističko iživljavanje nad vama.

Hrvatskoj su puna usta Europe a zapravo provodi medijsku blokadu poput turskog predsjednika Erdogana i kontrolu facebooka. Hrvatska je gora od Turske.

Uredništvo portala

HOP