Iako su Bandić i njegovi skupštinari skinuli pred Pupovcem gaće, Srpsko narodno vijeće iz Rijeke podržalo je paljenje lista ‘Novosti’!

0
2629

Srpsko narodno vijeće iz Rijeke pod predsjedavanjem Milana Opačića podržalo je paljenje lista Novosti od strane Nikole Krkljuša bivšeg novinara Tanjuga, jer smatraju da to nije list srpske manjine, več feralovaca Hrvata i pupovčevih poslušnika. Za podržavanje čina paljenja Novosti glasalo je 10 osoba, a protiv su bile samo 2 osobe! Toliko o zagrebačkim skupštinarima i jadnom Torjancu koji su svoje gače skinuli pred Pupovcem i osudili paljenje Novosti, jer se time krše prava srpske manjine?!

U obranu Pupovca izašli su njegovi drugovi komunisti, čuvajući svoje privilegije, od aferaša Bandića la fontane do glumačkih anonimusa. Oni su napravili performans oko zaštite Pupovca. Srbima je dosta bogatog Pupovca, ostali su bez Tesla banke i na  rubu su egzistencije…To što radi tajna koalicija SDP-HDZ od osnutka Hrvatske Hrvatima, isto čini ugroženi prebogati Srbin Pupovac Srbima. Slijedi otrežnjenje.

Novosti liče na Ljubasovo Dnevno, pišu o tuđom kriminalu, ali ne vide kriminal svog vlasnika ili mecene…Ljubas, vlasnik Dnevnog duguje oko 80 milijuna kuna za porez, a Pupovac ima čak 7 kaznenih prijava nekadašnjeg najbližeg suradnika Nenada Vlahovića za korupciju.

Novinar u mirovini Krkljuš istakao je da Pupovac ima primanja 83000 kuna mjesečno, da je sudionik sumnjivog izmještanja traktora iz donacije u Vojvodinu iako su bili namijenjeni za benkovački kraj i kako srpske škole iz donacije japanske vlade nikada nisu dovršene! Prema tome ne može biti zastupnik Srba, već sebe sama.

HOP