Član SDP-a u Beogradu se ljubi sa srpskim teroristom i članom Zemunskog klana!

0
12094

SDP postaje prava protudržavna stranka, u svakom pogledu, a za kompletnu antidržavnu politiku treba smijeniti Bernardića. Danas je Nenad Stazić (ne znamo da li pijan ili trijezan) ispalio o izdvajanju Istre iz Hrvatske, jer ovi tamo lopovi iz IDS-a previše izdvajaju novca za Hrvatsku, trebali bi više krasti i tako omugučiti lakše bogaćenje ideseovim šerifima. O tome se jedino u Hrvatskoj usudi govoriti Damir Kajin na normalan način.

Video: Kajin otkriva kompletan kriminal Istre i političku mafiju

Ipak tu nije kraj SDP-ludilu. Poznat je slučaj okupljnja srpskih terorista u SDP-u Vrginmosta, na čijem čelu je bio srpski  terorist Pero Miličević,  danas nije ništa bolje, iako je ovaj Pero smijenjen stalnim prozivanjem HOP portala, govori činjenica jer danas aktivni SDP-ovac Đuro Rodić tajno se sastaje u Beogradu sa članovima terorističke organizacije Biroom Krajine, tzv. vladom krajiških Srba i sa članom zemunskog klana Đurom Škaljcem, uhićenim u trenutku ubojstva premijera Đinđića, u akciji Sablja. Škaljac je za vrijeme domovinskog rata bio savjetnik Milana Martića, srpskog zločinca. Na slici se vidi zagrljaj  ove dvojice nakon kojeg je uslijedio poljubac od kojeg vjerujemo je Bernardića zabolila glava. Ne propada SDP zbog Bernardića, već zbog ovakvih scena.

Iza njih s desne strane je Vlado Gabrić dugogodišnji član SDP-a, sada blizak ugroženom Miloradu Pupovcu. Dugogodišnji je cinker i špija  Šapića i Miodraga Linte, šefa Biroa Krajine.  Ovi pasionirani četnici okupljaju se redovito u Novom Beogradu, Zemunska ulica 250. Od SDP-ovaca na tom okupljanju je i Pavo Dugošija, a na sastanke srpskih traktorskih brigada dolazi i Stanko Čića, stari dobri srpski bezbednjak, te Toša Pajić ministar Policije SAO Krajine i naravno Đuro Škaljac. Rodić je poznat po srpskim dernekima u Slavskom polju, Boviću, još u vrijeme Marine Lovrić, županice Sisačko-moslavačke, naravno županica je sve to redovito plaćala, da bi drugovi nacionalisti bili sretni i zajedno, pa čak i njegova česta putovanja u Beogradu na grljenje i ljubljenje sa traktor nacijom.

Mile Šapić je  bio ovo ljeto u Slavskom polju, selu poludjelih Srba, koji dananoćno divljaju protiv Rade Dragića jer je oženio Hrvaticu. Dočekao ga je sdpeov pulen Vlado Gabrić.

četnička omladina1

Ako znamo da je Peđa Grbin bio na platnom spisku SNV-a, kojim vlada Milorad Pupovac te je kao saborski zastupnik primio 6 rata od 1000,07 kuna za svoje usluge (?!), sve  više smrdi puč protiv Bernardića. Smrdi li u SDP-u na politiku puča Pupovca i srpskih terorista koji gube značaj u SDP-u ako ostane na čelu Bernardić?

HOP