Profesor Obrane Bandić i kumrovečki profesor Pupovac preko gradske skupštine traže zaštitu od Keleminca i skrivaju kriminal oko Pupovca!

0
2679

Gradska skupština u jednom dijelu izglasala je osudu paljenja Novosti, znači zastupnici el Bandića zvanog korupcija i ostalih komunističkih ostataka osudili su paljenje pupovčevih Novosti, jer se time “krše prava nacionalne manjine” i time nezakonito politički zahtjevalo progon D. Keleminca. U cijelosti donosimo ovo glupo i lažljivo priopćenje i analaziramo za vas sve laži ovih političkih cirkusanata okupljenih oko profesora Obrane Milana Bandića. Priopćenje je iz portala Direktno;

CJELOVITI TEKST 1: Grad Zagreb je oduvijek bio multinacionalan, multikonfesionalan i multikulturalan Grad. To je njegovo bogatstvo i njime se ponosi. Zagreb jest i mora biti grad koji se temelji na poštivanju različitosti, poštivanju prava drugoga i slobodi govora koje nikako ne podrazumijevaju govor mržnje i huškanja.

U Zagrebu nema mjesta diskriminaciji po bilo kojoj osnovi. Gradska skupština Grada Zagreba dat će svoj doprinos kako bi Zagrepčane svih nacionalnosti i vjeroispovijesti, pripadnike drugih nacionalnih manjina i naše goste zaštitili od pojava, događaja i tendencija neprimjerenih civiliziranom demokratskom društvu.

S time u vezi Gradska skupština Grada Zagreba osuđuje svako verbalno nasilje i / ili fizički nasrtaj na pripadnike bilo koje manjine te bilo koji oblik rasne i druge diskriminacija u Gradu Zagrebu.

Gradska skupština Grada Zagreba od policije zahtjeva temeljitu istragu i traži žurnu dostavu izvješća Gradskoj skupštini u vezi sa skupom održanim 2. rujna 2017. na Trgu Petra Preradovića.

OBRAZLOŽENJE: Predloženom izmjenom Zaključka želi se osuditi svaki govor mržnje posljednjih mjeseci prema svim građanima Grada Zagreba i Republike Hrvatske, posebno svako širenje nacionalne netrpeljivosti”, stoji u priopćenju.

Torjanac: Bandićev Klub licemjerno opstruirao odluku

Nestranački zastupnik Marko Torjanac povukao je u ponedjeljak na sjednici Gradske skupštine prijedlog zaključka kojim bi zastupnici osudili čin paljenja glasila Srpskog narodnog vijeća “Novosti” jer se, rekao je,  izmjenama koje je predložila stranka Bandić Milan 365 izbjegava konkretna osuda toga čina.

“Povlačim ovaj prijedlog jer je stranka Bandić Milan 365 skrivajući se iza mogućnosti koje nudi pravilnik Skupštine podmuklo i licemjerno odlučila opstruirati ovu odluku i onemogućiti konkretnu osudu paljenja tjednika ‘Novosti’ te s tim vezanog govora mržnje i huškanja. Stranka je predložila izmjene koje iz teksta zaključka uklanjaju osudu ovog konkretnog čina, izbacujući iz teksta i događaj i žrtvu i počinitelja”, objasnio je Torjanac.

Članovi Autohtone – Hrvatske stranke prava predvođeni Draženom Kelemincem prosvjedovali su u Gajevoj ulici ispred ureda Srpskog narodnog vijeća u subotu, 2. rujna i tada zapalili “Novosti”, a policija je utvrdila da su počinili kazneno djelo javnog poticanja na mržnju i nasilje prema srpskoj manjini.

Torjanac je optužio stranku BM 365 da se služi i podmetanjima kako ne bi došlo do policijskog progona počinitelja, to jest naveli su, kazao je, umjesto adrese Gajeva 7 gdje su novine zapaljene, adresu Trg Petra Preradovića.

“Sramotne izmjene koje ste podmetnuli razotkrivaju vaš pravi odnos prema manjinama i ljudskim pravima, a sam čin prevare s adresom vas kvalificira kao prevarante i podlace, nedostojne posla koji obnašate u ovom domu”, poručio je Torjanac.

Ustvrdio je da su to napravili kako bi zaštitili počinitelja, “marginalnu stranku fašističkih manira, Autohtonu hrvatsku stranku prava i izašli u susret Neovisnima za Hrvatsku Brune Esih i pravom gradonačelniku Zlatku Hasanbegoviću”. Ocijenio je da su Milan Bandić i njegova stranka samo marionete u rukama pet zastupnika Neovisnih za Hrvatsku.

Torjanac tvrdi da su članovi BM 365 i HDZ-a na Odboru za nacionalne manjine podržali zaključak kakav je izvorno predložen.

“Pokazali ste prezir i cinizam prema svima nama, prema institucijama ovog grada i države, a posebno prema manjinama. Prodali ste osudu paljenja pisane riječi, govora mržnje i huškanja za političku trgovinu i poslužili se lažima i lukavošću, a lukavost je, kao što znamo, niži oblik inteligencije i ona, evo, obitava u ovoj Skupštini”, kazao je.

Torjanac je najavio da će zaključak ponovno uputiti na dnevni red Skupštine kada prođe zakonski rok od četiri mjeseca.

Mikulić: Pojedini zastupnici govornicu koriste kako bi reklamirali sami sebe

Predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić (HDZ) izjavio je novinarima da pojedini zastupnici govornicu koriste kako bi reklamirali sami sebe “bez osnova”. “Otvaraju neke teme koje su za raspravljanje, ali ne na način da vrijeđate druge zastupnike. Neki ljudi nikako da shvate što je Poslovnik. Kada im pustite slobodu i ekstenzivno tumačenje Poslovnika, onda oni to zlorabe. Da to više ne bi bilo, sada ćemo se decidirano držati svakog članka i stavka i to vrlo konkretno”, poručio je predsjednik Gradsks skupštine.-piše  portal Direktno.

Najavio je da će radi brzine i konkretnosti predložiti Predsjedništvu Skupštine da se ide samo na tri replike kada se netko javi u ime predlagatelja. Svoj prijedlog ocijenio je umjerenim, dobrim i kvalitetnim rješenjem.

 

Na sjednici Gradske skupštine nije prihvaćen Torjančev prijedlog kojim se zahtijeva od Ministarstva unutarnjih poslova da provede istragu, identificira počinitelje i poduzme zakonske radnje u vezi ploče s imenom Trga maršala Tita, za koju je u medijima 16. kolovoza objavljeno da se našla u zagrebačkom kafiću u neposrednoj blizini Trga čiji je vlasnik, kako je sam izjavio, skinuo ploču te ponudio Hininom fotoreporteru da je snimi.  Za taj prijedlog je bilo 15 zastupnika, protiv njih pet, a suzdržano 20 zastupnika.

BANDIĆEVO KOMUNISTIČKO DODVORAVANJE PUPOVCU
Grad Zagreb je hrvatski glavni grad, glavni grad Hrvata , grad na koji su padale četničke granate 90- tih godina. Grad Zagreb nije multinacionalna, multikonfesionalna i multikulturalna tvorevina, kako se to pokušava prikazati! Grad Zagreb je srce Hrvatske , a ne po nekima Velike Srbije !
U gradu Zagrebu se po zadnjem popisu izjasnilo hrvatima 93% ! Takav omjer ga ne čini multinacionalan i multikonfesionalan .
Bandićev klub je sramota za Zagreb. Osuđuju paljenja Novosti, kao širenje mržnje i netrpeljivosti, a ne osuđuju Novosti, koje svojim naslovnicama potiču na paljenje Hrvatske .
Pupovčeve Novosti finaciraju se našim kunama i stoga ga imamo pravo paliti !
Dražen Keleminec-napisao je Keleminec na svome profilu.

Pa krenimo redom; ovi politički patuljci za dobru plaćicu potpisuju što komunist i drug Bandić traži; skup protiv Novosti i Pupovca nije se održao već konferencija za novinstvo, što je prva laž. Održala se konferencija za novinstvo na koju su došli novinarski poltroni iz cijele zemlje. Adresa je bila Gajeva ulica, a ne Preradovićev trg. Znači da ovi skupštinari nemaju pojma gdje se konferencija održala, pa prema tome nisu niti čuli što je rečeno, jer korumpirani mediji nisu prenjeli činjenice ;

  1. Na skupu je Kleminec spomenuo maltretiranje obitelji Dragić, koja je srpsko-hrvatska u pravoslavnom selu Slavsko polje, koju isključivo Srbi zlostavljaju jer je žena Hrvatica, a poglavica sela je SDSS-ov suradnik Gabrić. Pupovac ništa do sada nije poduzeo protiv toga zlostavljanja u selu iako je jedna osoba zbog toga i osuđena. U selu se skupljaju četnici iz Biroa Krajine sa istim tim Gabrićem.

četnička omladina1

Gabrić sa teroristom iz Biroa Krajine milom Šapićem u Slavskom polju ovoga ljeta

2. Srbi iz srpskog sela u okolici Topusko ne mogu živjeti od zlostavljanja Srbina Busića, ali niti njima Pupovac ne želi pomoći protiv ovog manijaka zaluđenog velikosrpstvom.

SMEĆE Č

Busić s frendovima na Banovini, progoni policajke, siluje maloljetnice, tuče, šamara i zlostavlja starije osobe iz svog sela srpske nacionalnosti

3. Dugogodišnji načelnik općine Vrginmost je bio topđija koji je rušio Karlovac, a njegov sin je skinuo hrvatsku zastavu i bacio je u zahod. On je bio pupovčev izbor SDSS-ovog kadra. S takvima Pupovac gradi suživot. 

jovičić

Dugogodišnji načelnik općine Vrginmost Jovičić iz SDSS-a je bliski suradnik Pupovca, rušio je topovima Karlovac, a njegov sin je palio hrvatske barjake i bacao u zahod

4. Kleminec je spomenuo i predsjednika Srpske pravedne stranke Nenada Vlahovića koji je bio dugogodišnji suradnik Milorada Pupovca i podnio je 7 kaznenih prijava za korupciju protiv Pupovca!

NENAD VLAHOVIĆ

Pravnik Nenad Vlahović bliski suradnik M. Pupovca podnio je 7 kaznenih prijava protiv Pupovca zbog korupcije i nepotizma

5. Novosti je zapalio i predstvanik srpske manjine Nikola Krkljuš dugodišnji dopisnik Tanjuga jer smatra da Novosti raspiruju mržnju i rade štetu Srbima u Hrvatskoj. Čovjek ima i osobnu tragediju da je njegov brat sudjelovao u pobuni protiv Hrvatske, što je on zbog čestitosti odbio. Brat je završio u zbijegu na Kosovu, Bogu iza leđa, a Nikola mirno živi u Rijeci s Hrvatima. Da li je on za njih nacionalist i za opštenarodnog Bandića?

received_2450074021800401

Nikola Krkljuš dugogodišnji novinar Tanjuga zapalio je Novosti, jer smatra da je to list M. Pupovca a ne srpske manjine, jer se u listu ne smije loše pisati o Pupovcu

Keleminec zadnjih 5 konferencija za novinare govori potpuno isti tekst koji mediji cenzurijau, a politički dupelisci dižu ruku za osudu Keleminca bez da su uopće čuli tekst. To se zove linč, medijska korupcija i podržavanje korupcije za što skupštinari mogu i kazneno odgovarati.

I na kraju samo jedna riječ o pupovčevom dupeliscu Torjancu, glumcu za kojeg nitko nikada nije čuo, pa sada radi sebi PR preko politike napadajući Keleminca, koliko smo vidjeli Torjanec o politici zna manje od prosječne krave, a sigurno neće biti novi Regan, koji je bio očajan glumac, ali zapaženi predsjednik.

Da je politika kurva svi znaju, pa i to da je Bandić najbolje prostore davao Pupovcu, a ne Srbima, koji muku muče kako da prežive, a ova osuda svima odgovara, da bi se istakla desnica koja paše HDZ-u, a preko kontroliranih medija cenzurirala istina o Pupovcu od novinarskih bijednika.

Još malo o policijskoj ili novinarskoj gluposti, policija je po članku iz Direktnog zaključila da je paljnje Novosti govor mržnje, policija obavlja istražne radnje i nema pravo na poseban sud, već o tome koliko je nešto govor mržnje odlučuje se sudskom presudom, jer policajci nisu pravnici već kriminalisti, pa ovo sve spada u komunistička naklapanja…

Srpsko narodno vijeće iz Rijeke pod predsjedanjem Milana Opačića podržalo je paljenje lista Novosti od strane Nikole Krkljuša, jer smatraju da to nije list srpske manjine, več feralovaca Hrvata i pupovčevih poslušnika. Za paljenje Novosti glasalo je 10 osoba, a protiv su bile samo 2 osobe! Toliko o skupštinarima i jadnom Torjancu.

HOP