Načelnik policije u Gvozdu pijančevao i vrijeđao Hrvate iz BiH

0
5614

Vrginmost ponovo bruji o načelniku postaje Gvozd Velimir Horvatinu, zbog prometne nezgode njegovog osobnog vozila. Oni domišljati već su otkrili da je bio pijan i sletio, a sve je prebačeno na njegovu ženu kako se ne bi otkrilo pijanstvo. Čemu ova domišljatost mještana Vrginmosta? Razloga je više, načelnik Hrvatin godinama žmiri, bolje reči na srpskom žmuri na kriminal srpskih terorista, a danas aboliranih mrzitelja Hrvatske.

Nije jasno zašto jer potiče iz braniteljske populacije…drugi razlog ove priče za koju kako doznajemo nema osnova, jer je vozilo stvarno vozila njegova supruga , jest svakako njegovo ponašenje prije par godina, kada je bez osnovonog razloga napao bosanske Hrvate i u pijanom stanju ušao u sukoba sa njima, te je zbog narušavanja reda i sramoćenje odore istu većer trebao biti uhićen. No to se nije dogodilo jer ga policija nije mogla pronaći na adresi ( skrivao se jer je je bio pijan), a on je policajce dostojanstveno izbjegavao jer je bio jako pijan.

Na autobusnoj stanici u Vrginmostu Ivica Vrbić i današnji načelnik policijske postaje Vrginmost Horvatin izazvali su tuču sa bosanskim Hrvatima obitelji Čavrag.  Načelnik je poznat da ne voli BIH Hrvate. Nakon tog nemilog događaja današnji načelnik policije bježao je od policije u pijanom stanju.

Ujutro je tzv. debeli pronađen i odveden na vađenje krvi, koje je dokazalo veliku količinu alkohola u krvi. Zbog toga je premješten iz Vrginmosta, da bi sada ponovo radio kao šef  policije u Vrginmostu i u principu ne radio ništa pametno. Ne može komičnije. U nekoj normalnoj zemlji više ne bi prismrdio odori. U ovoj je zauzeo čelno mjesto postaje.

S takvom mrljom jasno je zašto nema mogućnosti otvorene borbe protiv srpske mafije na terenu.

HOP