Fuj novinarstvo: ‘Večernji’ reklamira Kusturicin turizam, dok ovaj sprema izložbu o Jasenovcu-Auschwitzu, a’Jutranji’ Srbina proglasio Hrvatom koji igra za Srbiju!

0
2517

Objaviti ćemo dva članaka da se jasno vidi kako Jutarnji list i Večernji list vode specijalni rat protiv nacionalnih osjećaja Hrvata.  Prvi je nevjerojatno pokvaren.

Novinarka Večernjeg lista jednostavno svršava na reklamiranju četnika i masnog režiser Kusturice. Taj negledljivi režiser, masan i neodgojen napravio je na  hrvatskoj propagandi  rat i sve radi protiv Hrvata i na tome je napravio kult ličnosti u Srbiji. Poturica koja želi biti veći Srbin od Srba sprema nam za slijedeću godinu veliku izložbu u UN-u, Jasenovac- Hrvatski Auschwitz. Njega reklamira Večernji u top terminu i njegovu izgrađenu selendru u Srbiji. Dođite Hrvati da vam Kusturica j*be kevu, tako bi bio najbolji slogan ovoga turizma. Neka djeca “ubijena” u Jasenovcu su umrla 2010. godine. Kaže ovaj da treba svet saznati istinu…naravno srpsku istinu! Je  li to opet iza svega stoje bačuške koje znaju pravu istinu? Čita li Putin Majorova ili više vjeruje nepismenoj poturici?

https://www.vecernji.hr/lifestyle/bili-smo-u-drvengradu-emira-kusturice-evo-sto-smo-vidjeli-1203529

Večernji lista nam gotovo svaki dan servira priču o Lepoj Breni, onoj istoj koja peva četnicima i nosi srpske uniforme. To bi trebalo zbližiti Hrvate sa Srbima, kao i gaženje Hrvatske zastave od strane Vlade Divca.

Ako uništeni i poseljačeni Večernji ne lupeta o njima lupeta o debeloj Suzani Mančić potpuno nebitnoj srpskoj jadnici. O Đokoviću da i ne govorimo. Zato je glavni urednik dobio nagrade. To je ono što celi svet želi da čita. Srpski.

Ako ne lupeta Večernji, onda je na redu Lukovićev Jutarnji. Crnogorski bankar je prvo došao u Zagrebačku banku, gdje je uspio uništiti sve ulagače, da bi danas širio priče Igmanske inicijative o bratstvu sa Srbima preko trećerazrednih pisaca koji pišu kolumne za srboslavensku ideju u ovom propalom listu. Ipak jedan tekst nam je zapeo za oko. Srbin iz Rijeke želi igrati za srpsku reprezentaciju,  Jutarnji laže u svome naslovu kako Hrvat želi igrati za srpsku repku i tako aludira da je Hrvatima zapravo dosta Hrvatske. Može li pokvarenije?

http://sportske.jutarnji.hr/sportmix/rukomet/hrvat-se-oglasio-o-kontroverznoj-odluci-koja-je-podijelila-regiju-bivsi-hrvatski-reprezentativac-objasnio-zasto-ce-zaigrati-za-srbiju/6716136/

Što je to tako dobro u Srbiji da ovi svršavaju na njih? Koliko vas plaćaju za ovaj jad?

HOP