Živišit napao heroja Tromblona i stao u obranu ljubitelja četnika i Pupovca- Pernara

0
16395

trom

“Tromblon,
ne dolazi u Istru, ne treba nam takva tvoja pomoć.
Idi u Vukovar za koji si prolijevao krv i zapitaj se zašto je pust, zašto ljudi kopaju po kontejnerima.
Idi u Osijek i posjeti Pučku kuhinju i red beznađa ispred nje. Njima treba pomoć.
Budi hrabar i otidi do Sanadera, Vidoševića, Barišića itd i reci im da vrate ukradene milijarde. Pitaj premijera, HDZ i SDP zašto smo najsiromašniji u EU.”

Tako pišu živošitaši jednom od najvećih junaka domovinskog rata…Što je tu čudno? Ništa. Pernar druguje sa okorjelim četnicima u Beogradu, poput Obradovića i ljubitelja zločinca Mladića -Malagurskog. Ne trebaju njima junaci domovinskog rata. Imaju oni svoje četnikoljupce, obožavaju falsifikatora Pernara, koji nema dana radnog staža kao i vječiti student Sinčić.

Čitamo sa zida falsifikatora Pernara, koji se usudio i izvješća potpisana od Hrvoja Runtića smuljati, da smo manipulirali sa slikom gdje on drži tri prsta…slika je sa facebooka. I očito ima svoj razlog u metafori…potaknuta je stalnim druženjem njega i beogradskih mrzitelja Hrvatske.

pernar_malagurski

Za Malagurskog je Mladić heroj.

perica

Obradović je šef ekstremnih četnika.

pernar-kao-vojvoda

Ovo je slika sa stadiona-i navijači tako misle o njemu…

pernar i slađaslađavojo

Njegova ex “lepotica” obožava Šešelja…

sincic-mladi-jugoslaveni

sincic-i-prota

Sjećate se riječi debiloidnog Peranra da je Pupovac jedan od najpoštenijih saborskih zastupnika?

Ovakvi bi izolirali inicijativu Janjića Tromblona? On u Istri “gde peva četnik Drljača” ne treba dolaziti… niti njegove inicijative da se svi ostave cirkusa oko vale, jer ona samo koristi za kamuflažu krađe države i odvlačenje pažnje sa ogromnih problema…

received_10211131135090044

Koliko bi Pernar srpskih tenkova onesposobio u ratu? Ili bi došao na njemu? U Istri smeta sve što je Hrvatsko. Tako i Tromblon!

Živom šitu iz Istre pitanje, zašto Pernar i Sinčić šute od firmi Gamont, tko stoji iza nje, iako su sve informacije dobili od građanina Pavića?

HOP