Kolindin kaos: Vučić dolazi u centar četničije-Vrginmost, prosvjedi branitelja i pravaša u Zagrebu

0
6613

Ishitren poziv Kolinde Grabar Kitarović predsjedniku Srbije nosi sve veće konzekvence za Hrvatsku. Prije neki dana u Vrginmostu je bilo osiguranje predsjednika Vučića u svezi dogovora sa našim vlastima. Zasjedala je i SDSS-ova politička elita na županijskom nivou.

Aleksandar Vučić trebao bi posjetiti Vrginmost. Mjesto iz kojeg protjeruju pupovčevi Srbi Srbina Dragića jer živi sa Hrvaticom. Mjesto u kojem srpski fašist Busić progoni policajku. Mjesto u kome su poslije rata Srbi ubili tri Hrvata. Mjesto u kojem je na vlasti godinama bio osuđeni kriminalac Jovičić čiji sin je bacio hrvatsku zastavu u školski  wc, a on sam je bio srpski terorist za vrijeme rata…mjesto u kojem lokalni manijak Vučetić progoni djecu poštenih Srba, a sve se to radi jer su Srbi “ugroženi”…ne želi Vučić mir već nova srpska sranja, jer dolazi u leglo četničije. Ta četničija se podržava i potpaljuje iz Beograda, preko Biroa Krajine, vlade SAO Krajine u izbjeglištvu. Pupovac je ovih dana boravio u Beogradu nakon što je DSS kao srpska stranka tražila od Hrvatske da prestane financirati Pupovca, jer da on taj novac nedaje Srbima, već financira svoje kampanje.

U Zagrebu Dražen Keleminec želi na svome prosvjednom skupu upitati Vučića gdje je Vučićev tjelesni čuvar iz rata i ubojica iz Škabrnje Vasilije Vidović? General Sačić svojim skupom u Zagrebu želi upozoriti na laži o Jasenovcu.

Ipak nije jasno da nitko u Hrvatskoj nije reagirao na muzej genocida usred Beograda, koji je nekada vodio povjesničar Goldstein, a danas ga vodi lažljivac Veljko Đurić Mišina. U tome muzeju nema dokumenata o 14000 ubijenih Židova u Srbiji 1942. godine. U tome muzeju nema činjenice da je Nedić bio fašista. U tom muzeju šire se laži o Hrvatima.

Uglavnom sprema se neviđeni kaos zahvaljujući ovom pozivu. RTL potvrdio da će Vučić obići srpska sela…ali nije znao koja, jer se sve drži u tajnosti…

HOP