Lički SDSS-ovac u maniri pupovčevih Srba provocirao sa tri prsta!

0
2830
Autor: Likaplus/P. A.

VIDEO SKANDAL NA SJEDNICI

Član SDSS-a na vijeću pokazivao tri prsta!!!

 

Plitvička J.-Korenica : Član SDSS-a na vijeću pokazivao tri prsta!!!Načelnik nije reagirao na provokaciju Žigića iz SDSS-a koji je pokazivao tri prsta (Foto: Likaplus)

Skandal na sjednici Opcinskog vijeca Opcine Plitvicka Jezera u Korenici. Clan SDSS-a i potpredsjednik Vijeca g Zdravko Zigic podizao je tri prsta prema snimatelju i trazio da ga snimi. Povod je bio inicijativa nezavisnog vijecnika Ante Bozica da se ukine jedno od dva potpredsjednicko mjesto, koje po Zakonu treba pripasti oporbi, ali je koalicija Ante Kovac-STOP , SDSS i SDP to dodijelila SDSS-u i SDP-u. To je nagnalo na provokaciju clana SDSS-a, jer amandman nije prošao.

Korenica- Sjednica Općinskog vijeća, zakazana kao izvanredna, završila je skandalom. Usuglašavanje Statuta i amandman nezavisnog vijećnika Ante Božića, koju su potpisali i drugi vijećnici nezavisne liste i svi vijećnici HDZ-a , da se ukine jedno potpredsjedničko mjesto, koje ionako pripada oporbi-manjini u Vijeću, ali je dano sada SDSS-u g Zdravku Žigiću, koji na ime te funkcije dobiva mjesečno 2 tisuće kuna, dovelo je posredno do skandala.

Načelnik Općine suprotstavio se tom amandmanu uz neprimjerene opaske prema vijećniku Božiću. Vijećnici STOP-a, SDSS-a i SDP-a, odbili su taj amandman oporbe. Sav taj pokušaj s amandmanom očito je jako razljutilo načelnika Kovača koji se pod raspravom o Poslovniku bujicom uvreda obraćao nezavisnom vijećniku Božiću, te ga u jednom trenutku nazvao članom “sekte”, spominjao inkviziciju “iz čijeg je miljea izašao”, rugao se zvanju teologa “što će on, teolog, doprinijeti ovoj Općini”, ljutio se načelnik što ga se ne oslovljava sa Vi, iako će se u video-u koji ćemo objaviti čuti da Božić govori Vi -načelniku,a Zdravka Žigića iz SDSS-a nazivao je načelnik s “gospodin Žigić”.
Načelnik nije reagirao na provokaciju Žigića iz SDSS-a koji je pokazivao snimatelju tri prsta pozivajući ga da to snimi:”Perice, snimi…” Očito ga je ponijelo to da i dalje ostaje potpredsjednik Vijeća sa 2 tisuće kuna mjesečno, pa je dizao tri prsta…
Radi bujice uvreda na svoj račun nezavisni vijećnik Božić je demonstrativno napustio sjednicu kada predsjednik Vijeća g Ante Bionda nije zaustavio ovo vrijeđanje od strane načelnika Općine g Antu Božića, nego je dodijelio opomenu upravo nezavisnom vijećniku Anti Božiću. Na bujicu uvreda reagirala je jedino vijećnica Ivana Ivančević i stala u obranu vijećnika Božića.