‘Milanka je jedna niškoristi, bila je na velikim funkcijama, ništa kvalitetno nije napravila’

0
2476

“Vrijeme je da se Milanku Opačić ‘outsourca’ iz vrha stranke jer je došla ravno s faksa u vrh stranke i Sabor i nije radila nikad ništa konkretno u realnom sektoru. Osim seksa s glavešinama.” Uvredljiva je to poruka koju je na svom Facebook profilu u ponedjeljak objavio SDP-ovac Marko Melčić, inače direktor Zagrebačke čistoće koji je nedavno dosta slobodno o svakom pojedinom članu stranke govorio i tijekom jednog gostovanja na Hrvatskoj televiziji.

No, potom paljbu ružnih riječi nije zaustavio ni govoreći o stranci i Milanki Opačić za Index. Ustvrdio je kako je sadašnja potpredsjednica stranke uvijek bila na funkciji pa i onda kada jedan mandat nije bila saborska zastupnica, jer joj je, kako je kazao, pokojni Ivica Račan osigurao mjesto saborske činovnice.

“Milanka je jedna niškoristi, bila je na velikim funkcijama, ništa kvalitetno nije napravila. Vozila se u Audiju, u jednom ona, u drugom gorile, luksuzno je živjela, ne trebaju nam takvi”, kaže Melčić dodajući kako zavičajne glasove dobije unatoč tome što nikad nije živjela na Baniji.

“Ona je razmaženo derište, odmah je došla na funkciju i cijelo je vrijeme tamo. Ona je izmislila outsourcing, a nema pojma o ničemu. Ja sam bio direktor u Holdingu pa mi outsourcing ne pada na pamet”, gorak je Melčić.

Zaboravio je naglasiti da je Opačićka u Vrhovinama, svojoj rodnoj selendri prodala kuću lokalnim vatrogascima… kao da općina Vrhovine nema zemljišta za gradnju vatrogasnog doma. Sada lokalni vatrogasci na jedvite jad izlaze iz vatrogasnog doma vozilom, jer je previše uzak prolaz…a isto je zaboravio da je bila prva tajnica najvećeg četnika Jovana Raškovića…Iza Opačićke je godinama stajao Davorko Vidović.

HOP