Nitko se ne pita na što je Račan spiskao 15 milijardi eura u 3 godine – dok je Tuđman u 10 godina potrošio pola milijarde!

0
2389

U Hrvatskoj puk se ne informira na pučkom jeziku, već se od pojedinca stvara budala jer ne razumije strane riječi. Međutim, u politiki treba koristiti pučki jezik, a ne strane riječi, jer jedino tako se pridobivaju birači. Čini mi se da se preko stranih riječi puk promatra sa visine i zbog toga mnogi birači ne izlaze na izbore. Birače ne zanima ničija erudicija nego njegova i budućnost djece, a lažni  eruditi stranim i stručnim riječima ga ponižavaju i udaljuju od sudjelovanja na izborima.

Ovo su dvije izjave su ogolile karakter i poimanje demokracije premijera Plenkovića:

1. ”Pročitajte Istanbulsku Konvenciju. U njoj nema ništa o rodnoj ideologiji.”

2. ”Ne znam jeste li vi svjesni da ovime možete čak i srušiti Vladu. A ako će netko Vladu rušiti onda ću to biti ja. I nakon toga će se ići na nove parlamentarne izbore. A za njih ću ja slagati liste i može se dogoditi da pola ovdje prisutnih ne bude na njima”.

đakić

U prvoj izjavi protivnike IK Premijer drži za budale jer, eto, oni su nepismeni i ne razumiju tekst, pa ga sabornici HDZ-a  moraju prihvatiti kako ga on razumije, protiv svoje savjesti i volje birača. U ovoj izjavi se nazire njegova taština, nasilana i gotovo despotska osobnost i ucjenjivanje svojih neistomišljenika. Stoga, puku treba jasno objasniti skrivene namjere i posljedice ove Konvencije koje se skrivaju u njezina dva članka. To jedino mogu učiniti hadezeovski zastupnici otkazivanjem poslušnosti  Plenkoviću, ali oni su većinom uhljebi, dakle, sljedbenici zemaljskog boga Plenkovića.

masoni

U njegovoj drugoj izjavi on nedvojbeno otkriva svoj despotizam. Tako se nije ponašao ni diktator Broz jer to su za njega radili njegovi slugani šutke. Takvom izjavom Plenković je stvorio slugane i podijelio HDZ, a uskoro bi je mogao i uništiti po želji komunističko udbaških slugana sa lijevice i desnice. Nije mi jasno na koji način, osim plaćanja  velikog novca, može pridobiti kotarca i skrivenog četnika  Pupovca na svoju stranu? On kaže da će osobno odlučiti kada će biti izbori jer, očito,  ne zna o komu ovisi njegova Vlada i budućnost HDZ-a. Dovoljno je samo da mu 5 hadezeovca u Saboru  izglasaju nepovjerenje i njegova Vlada je prošlost. Spasiti ga jedino mogu njemu bliski ljevičari, a tada će postati kristalno jasno kakvu ideologiju zastupa, što je nebriga za HDZ-ove birače, demokraciju i državu. On me u svemu podsjeća na Bakarića.

pelnko

Čvrsto vjerujem da on neće biti u mogućnosti stvarati nove izborne liste HDZ-a jer tada ćemo sigurno postati komunistička država u kojoj će potomci partizanskih i četničkih koljača pod budnim okom hrvatskih antifašističkih lopova ponovo progoniti i klati Hrvate koji se ne slažu sa njihovim idejama.

Zar tako nismo olako prihvatili Haški sud i izglasali ulazak u Europsku uniju? Za to je bila odgovorna nesposobnost hrvatskih odvjetnika ili njihova izdaja. Zar ovu tezu danas ne potvđuju DORH i sudstvo? Kakve su posljedice te dvije prevare imale? Najprije nam je oduzeta suverenost, što je izložilo hrvatske branitelje nezapamćenim progonima te kaznama za mnoge hrvatske generale i branitelje. Čak je takva politika pokušala darovati hrvatsko more Slovencima? Zašto? Sve je učinjeno samo zato da im generali ne bi smetali u propitivanju komunističko udbaškog lopovskog bogaćenja. Zamislimo se načas da na čelo hrvatske vlade dođu Sinčić, Petrov, Bernardić ili da nam Vladu ponovno vodi Plenković?

Mnogi ”veliki” Hrvati, inače ”zastupnici” naroda, to  još nisu shvatili jer su u pljački sudjelovali i ponašali se kao komunisti, a Hrvatsku su najviše opljačakali hrvatski komunisti iliti oportunisti – udbaši i kosovci, kupujući kao direktori preko banaka za mali novac dugove propalih poduzeća još u Jugoslaviji, koji su bili iznimno veliki i koji su omogućili njihovo bogaćenje. Tako se pljačkao hrvatski proračun i nitko se ne pita na što je Račan spiskao 15 milijardi eura u 3 godine dok je Tuđman u 10 godina, naoružavajući HV pune 4 godine, RH zadužio samo za pola milijarde eura. No, medijski udbaši i kosovci kao novinari su cijeli taj dug pripisali Tuđmanu i HDZ-u, a naivni Hrvati su na to nasjeli.

Komu je služio Mesić kad je umirovio hrvatske generale? Hrvatskim lopovima i Haškom sudu, a najmanje hrvatskom narodu i državi. Mesić je počinio tolike prevare i izdaje te se usput obogatio, a na to uopće nije reagirao DORH. Svaki razumni Hrvat danas bi se morao sramiti što je dao glas Mesiću, a davali su ga jer su bili zavedeni preko udbaških medija. Nisam siguran da se to neće opet ponoviti jer većina Hrvata i dalje gaji samoupravnu komunističku svijest i naivno prihvaća sve komunističke laži i podvale. Oni jednostavno ne misle već se samo sjećaju lažne prošlosti, misleći da su oni svojim radom osiguravali svoju egzistenciju, a ne dugovima preko kojih su komunisti opljačkali RH i obogatili se kad im je Račan priznao i isplatio te dugove.

Zbog ulaska u EU se hitno mijenajo i Ustav. Po prijašnjem Ustavu nikada ne bi ušli u EU i ne bi nam se mladež prisilno iseljavala. Međutim, danas se zbog manjina ne mijenja Račanov Ustav i prikriveni udbaši i kosovci daju prigodu Pupovcu da ruši hrvatsku suverenost. Zbog svega ovoga svaki svijestan hrvatski birač, posebice član HDZ-a i njegovi zastupnici, morali bi dignuti glas protiv izglašavanja te Konvencije i Plenkovića, ako nisu uhljebi.  Plenković je osiromašio državu jer ostao odan komunističkoj ideji i nema nade da će se sa njim na čelu Vlade išta promjeniti. Svi njegovi izglasani zakoni su komunistički i omogućuju dalnju pljačku Hrvatske. Zar na to ne ukazuju i izjave Europske komisije. RH je danas najveći lihvar koji osiromašuje narod. Što se dogodilo sa njegovim zahtjevom o odšteti od Srbije? Čini mi se da ga je u toj namjeri smirio Pupovac ili se samo šalio da bi ponizio predsjedncu, čemu je jako sklon.

Sve ovo su posljedice lažne Plenkoviće skromnosti i prevelike želje za vlašću. U njemu se skriva neprijatelj hrvatske države i njene suverenosti, veći od Sanadera. To je razlog zašto ne želi mijenjati Ustav i sprovesti lustraciju. Ako smo razumni i odgovorni prema svojem narodu, moramo mu uskratiti  mogućnost da nas ponovo vrati u komunističko samoupravljanje, a na to ukazuju njegove reforme. Njaviše je, ipak,  izražena njegova lukavost i podlost prema Predsjednici, a zbog koje valjda želi izglasati IK da bi ju zaštitio kao ženu.

Srećko Radović