Plenković konvencijom ruši kršćanstvo, Obuljenka propagira srpsku četničku crkvu, a njen brat kontrolira telekomunikacije!

0
3970

Tonko Obuljen, brat ministrice kulture Nine Obuljen-Koržinek, imenovan je predsjednikom Vijeća Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM), i to u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice Vlade s koje novinarima nije dostavljena informacija o konkretnom imenovanju – o tome je prvi graknuo Jutarnji list.

Netko se iz vlade pobrinuo da tajna sjednica vlade bude dostupna javnosti. Nakon što je predsjednica napravila tešku svinjariju s Vučićem, nakon čijeg posjeta se saznalo da Srbi traže autononomiju, a da su predsjednica i Pupi slavili dan srpske agresorske vojske u “Mimari”, nastavak širenja velikočetništva nastavila je vlada preko ministrice kulture Obuljen, kćeri komunističkog funkcionera, poznate podržavateljice HAVC-a, pročetničke kulturne elite, koja je lažirala masakar u Dvoru, te je ista ministrica proglasila knjigu S. Praljka šundom… Nju je brže bolje izabrao Plenković za ministricu, a Pupovac podržao. Ona nije stala na tome, nego je počela promovirati srpsku četničku crkvu, prepunu udbaša, pedofila, ubojica, kriminalaca, o kojima je monah Jovanović napisao i knjigu. 

Posebno je značajno da ovoj bezveznjači ne smeta svećenik visokog ranga u Pakracu koji je bio niški specijalac, pa je ona s njim odlučila predstaviti srpsku četničku crkvu i u Londonu! Crkvu koja do 19 stoljeća nije bila priznata, priznanje je kupila mitom, a u Hrvatsku je ušla ukazom 1922. godine. Najpoznatiji svetac ove sotonističke crkve je sveti Sava, prevarant koji je prevario Papu i silovao vlastitog brata. Drugi veliki svetac ove crkve je Velimirović, monstrum koji je veličao Hitlera i poticao na primjenu rasnih zakona. Inače, zločinac je dobio i priznanje od Hitlera. Takvoj crkvi ona daje značaj! Nema što, to je ministrica velikosrpske četničke nekulture. A njen brat će od sada kontrolirati telekomunikacije i veze… pa se vi zaje*avajte s ovom političkom mafijom…

Ako ovomu dodamo da istanbulskom konvencijom Plenković želi poništiti obitelj i kršćanstvo u Hrvatskoj, nije čudo da se ta masonerija okuplja oko ove srpske sotonističke sekte.

HOP