Otkrivamo ruske špijune koji zajednom sa srpskim službama planiraju osvajanje Baranje, te pripajanje RS i C. Gore

0
4452

Medijska kampanja u hrvatskim medijima već godinu dana poziva prvenstveno slavonce i baranjace na iseljavanje. “Nude” poslove u Irskoj, Hrvaticima bolje muževe i bolji život u Beogradu, zastrašuju građane sa ruskim oružjem i tako pisihološki pripremaju teren za velike operacije.

Vlada pomaže u tome uništavanjem radnih mjesta, progonom privatnika, OPG-ova haračem i na kraju nebrigom. Slavonski Brod je dokaz da Hrvatska vlada želi iseliti Hrvate, jer već devet godina ništa ne poduzima u svezi trovanja građana od strane ruske rafinerije.

Odluči li Moskva ispaliti hitac u NATO, učinit će to daljinskim, preko Milorada Dodika i njegove policije kojoj se, zapravo, i nema tko suprotstaviti.

Oružane snage BiH bi se u slučaju primjene ukrajinskog scenarija raspale, dok bi katastrofalni odnosi bošnjačkih i hrvatskih lidera, a i to u najboljem slučaju, onemogućili bilo kakav policijski odgovor iz Federacije. U gorem i izvjesnijem, Washingtonskog sporazuma bi se sjetili u, možda, Washingtonu. Bošnjaka i Hrvata u RS-u, gdje uvijek mogu dijeliti zajednički osjećaj ugroženosti, ima dovoljno tek da se svi skupa isele za jedno poslijepodne.-piše neki Imamović u 24 sata.

Ruska ‘nevidljivica’ bolja od američkog f-22-piše Večernji list.

Ruska raketa ‘Sotona 2’: Oružje koje s lica zemlje može izbrisati Francusku- tvrdi Večernji list.

 

Sve je to psihološki pritisak i stvaranje straha od Rusa.

Oni su bliže nego što mislimo dok se diletanstka vlast bavi Istanbulskom konvencijom, a HDZ BiH lopovlukom i privrednim kriminalom. U BiH djeluje oko stotinjak ruskih instruktora u RS i imaju puno gostoprimstvo od strane M. Dodika. S druge strane na muslimanskoj strani djeluju iranske, alžirske službe za obuku terorista u BiH i šire. Drugim riječima u BiH ima jako puno krvoločnih luđaka, dok i jedni i drugi  se bore za antifašizam protiv ustaša. 

U Crnoj Gori je totalni kaos.  Dvije grupacije bandita i lopova pod ruskom kontrolom ruše sve pred sobom. Ubijaju protivnike po Podgorici i Beogradu i tako siju strah među normalnim građanima. U zadnje vrijeme u Beogradu je ubijeno osam ljudi, a u Podgorici četri osobe. Svi ti kriminalci su prošli obuku srpskih službi (BIA) uz stručnu podršku ruskih vojnih obavještajaca (GRU). Oni sigurno neće raditi na toleranciji u regiji.

Prema podacima koje smo dobili, a koje demantiraju srpske i crnogorske službe “kako na njihovom terenu ne djeluju ruski obavještajci”, isti su smješteni u Tivtu, elitnom odmorištu u Crnoj Gori. Srpske službe tako tvrde da ne postoji špijun ruske vojne službe Vladimir Popov na njihovom terenu, niti takav postoji u Moskvi, dok smo mi u posjedu interpolove tjeralice za istim. Vladimir Popov se nalazi u Tivtu, a od istog poznata nam je adresa. Popov i Šišmakov, koji je pak sudjelovao u financiranju  prosvjeda protiv ulaska Crne Gore u NATO savez došli na ovo područje 2012 godine, kupnjom jednog stana u vrijednosti oko 200 000 eura i kuće u vrijednosti od 125 000 eura. Oni su povezani sa srpskom tajnom službom BIA preko visokog dužnosnika Ivana Tudora i pete uprave BIA-e. Zaduženi su upravo za sijanje kaosa, straha, nesigurnosti i same destabilizacije regije.

Izazivanjem građanskog rata u Crnoj Gori, kontroliranje informacija preko srpske crkve, izdvajanjem RS iz države BiH i izdvjanje u krajnjoj linij dijelova Hrvatske je plan koji je pokrenut i na terenu. U Lisinskom je predsjednica Hrvatske poput naivne glupače podržala je  skup svih velikosrba koji žele proglasiti zajednicu općina srpske većine.

vucickolipxligorsoban1200px2

Već odavno su kreteni iz HDZ-a i AHSP-a u Vukovaru izglasali ćirilicu, a na nivou države je omugućena jedna takva forma, pa je za očekivati nove sukobe sa Srbima. Na Kosovu Srbi žele isto izdvojiti zajednicu općina srpske većine i tako smanjiti gnjev Srba od gubitka Kosova.  Zato je i pao srpski zločinac Ivanović, koji je u zadnji trenutak pretrčao u američki tabor. Vučić je tada htio za ubojstvo srpskog političara optužiti  Albance.On je izmislio i atentat na sebe, pa je optužio Hrvate, a sve to vuče prema jednom velikom sukobu u koji Srbija želi ugurati obje velike sile kako bi konačno ostvarila Veliku Smrdiju.

Naša predsjednica i premijer gube tlo pod nogama i strateškim vezivanjem za Izrael žele ojačati vojsku koju je sdepeovska vlada potpuno uništila od Račana pa do Milanovića.  Hrvatska u svemu kasni, dok na teritoriju Hrvatske Pupovac ubrzano organizira ekstremnu srpsku desnicu. Diplomatski slijepci i politički bezveznjaci u Hrvatskoj sve to ne vide i sustavno se dijele. Srpska propaganda sustavno dijeli Hrvate, za i protiv. U tome im pomaže bolesna taština naših vođa, svaki od njih glumi mesiju, a rat nam je pred vratima. 

Na desnici totalni kaos dok je srpska desnica ujedinjena. AHSP, HSP, Konzervativici, Neovisni, Markićka, svi oni misle odjeljeno prigrabiti desno biračko tijelo, umjesto da ujedinjeni izbore Hrvatima opstanak, jer su HDZ, IDS, Živi zid, Bandić, SDP, HNS i Pupovac ista ekipa.

Bandić drži SDP za jaja preko ogromnog duga prema njegovom najbližem suradniku, Živi zid drži za jaja Bandića preko afere Gamont, HDZ drži Živi zid preko falasifikata Pernara, IDS preko strašnog kriminala u Istri i pljačke Uljanika, HNS je ucijenjen zbog HEP-a i Vrdoljaka,  Saucha zbog  afere putni troškovi, tako da Plenković može raditi što želi, bez obzira što Glasnović i ekipa poduzeli. 

Tako u slučaju Istanbulske konvencije neki hadezeovci mogu glasati i protiv, a Plenki ima svoje HNS-ovce, IDS-ovce i SDP-ovce. Baš na slučaju Istanbulske konvencije mogla je pasti i vlada, jer da je SDP odbio potpisati konvenciju, te jedan dio HDZ-a i Neovisni, kao i jedan dio MOST-a, danas bi Plenković imao velike probleme, ovako je sve ucijenio i radi što hoće, volja birača se ne poštuje, oko sebe je postavio ljude sa najmanjim brojem glasova i vlast funkcionira.

Ali u ovoj predratnoj situaciji u regiji, ovo je vlada koja će kao i na početku devedesetih vjerovati u dogovor sa Srbima. To će na kraju platiti narod, kao što to danas plaćaju Slavonci.

Igor Drenjančević

HOP

Vezani Članak

Juncker u Crnoj Gori nakon otkrića da je crnogorska policija podmetnula oružje ‘teroristima’,a Vučić pod CIA-om!