U HRVATSKOJ GRAĐANIN KOJI ULAŽE PRIGOVOR POTROŠAČA DOBIVA PREKRŠAJNU PRIJAVU!

0
4257

KAKO U HRVATSKOJ PROLAZI GRAĐANIN KOJI ULAŽE PRIGOVOR POTROŠAČA!

Medijima

-svima

U Privitku se medijima Republike Hrvatske

dostavlja snimka

koja zorno pokazuje

                        – što se događa građaninu koji u Poslovnici svoje Banke, zbog nezakonite ovrhe, pokušava ustati prigovorom potrošača.

Kod ovoga će se reći da je Općinski građanski sud u Zagrebu, svojim pravomoćnim odlukama OVRV-166760/16 i 16671/1 bio potpuno u pravu.

Snimka je nastala dana 28. ožujka 2018. godine, u Hrvatskoj poštanskoj banci d.d. -Zagreb, Poslovnica Središće, ul. Ivana Šibla 15.

Zbog remećenja javnog reda i mira i ozakonjenje ovršne pljačke, građanin je nepravomoćnom odlukom Prekršajnog suda u Zagrebu, kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 904,80 Kuna, uz naknadu troška prekršajnog postupka u iznosu od 200,00 Kuna.

Što ako se pred Općinskim građanskim sudom u Zagrebu, pokrenutim iz istog razloga, pokaže da je građanin u pravu, a što ne bi trebalo biti sporno obzirom na prethodne pravomoćne odluke Općinskog građanskog suda u Zagrebu, provjerljive u e- predmetu?

Hoće li porezni obveznici RH platiti naknadu materijalne i nematerijalne štete, zbog neosnovanog uhićenja i neopravdane kazne?

I na kraju, prema odluci Prekršajnog suda u Novom Zagrebu, stranci je zabranjen pristup poslovnici “Središće”, na rok od godine.

Stranka se pita, kome će i kako uložiti ma kakvu pritužbu na rad banke, kada Opći uvjeti svih banaka u RH određuju da se prigovori potrošača mogu izjaviti samo u poslovnici u kojoj su računi otvoreni!

Svi podaci provjerljivi kroz e predmet: OVRV 16670/16 i 16671/16, P 162/17 i OVRV 4004/18.

Zahvaljujem na objavi, uz lijep pozdrav

Milivoj Zagrajski

Link:

https://www.youtube.com/watch?v=HNjv-bxr51o

Područje privitaka

Pregled videozapisa Prigovor u HPB d.d. Zagreb Središće, Dolazak policije na YouTubeu

Prigovor u HPB d.d. Zagreb Središće, Dolazak policije

HOP