Mediji uspoređuju hrvatski i srpski ekstremizam; na čelu srpskog je ratni zločinac, na ‘čelu hrvatskog’ je dragovoljac bez prekršajne kazne!

0
13615

– S Hrvatskom ne mogu biti mirni odnosi sve dok traje okupacije Republike Srpske Krajine. A mi ćemo osloboditi Republiku Srpsku Krajinu! – izjavio je Šešelj.

Po završetku Šešeljovog skupa došlo je do incidenta kada je Đorđo Žujović, član Predsjedništva Liberalno demokratske partije, došao sa skupinom svojih članova stranke i na megafon rekao: ‘Šešelj je ratni zločina, treba mu se oduzeti zastupnički mandat!’. Jedan od članova Radikalne stranke ga je potom udario šakom. Policija ih je razdvojila, a Radikali su vikali “Ustaše, izlazite iz Srbije”.-Večernji list, glasilo Srba u RH-a i neokomunista.

“Srbi i Hrvati u budućnosti bit će mnogo bliži nego što su to ikad bili i nego što su to danas. Bez obzira na dnevnu politiku. Na to će nas natjerati nužnost, život i potreba običnih ljudi”, ocijenio je Vučić.- u istom prosrpskom glasilu piše i ovakve gluposti…malo ovako-malo onako….Šešelj i njegov pajdaš Vučić

vučić

Prije mjesec do dva mjeseca u Beogradu imao je grdnih problema neki akreditirani belgijski dopisnik, samo zato što je komentirao političke događaje iz Srbije onako kako je, a ne kako se Vučiću i njegovim krimosima dopada. I malo je falilo da toga Belgijca protjeraju iz Srbije i proglase za persona non grata na teritoriju Srbije.- toliko o proroku Vučiću.

Jučer je Keleminec htio položiti cvijeće i svijeće u Jasenovcu. Nije mu dozvoljeno, ali neki četničkim popovima je dozvoljeno da po Jasenovcu šire srpske laži o 750 000 ubijenih u Jasenovcu iako u Srbiji postoji muzej genocida u kojem jasno piše da je u Jasenovcu ubijeno 56000 osoba!?…udbaška desnica tvrdi da Keleminec šteti Hrvatskoj…dok oni u foteljaškoj desnici samo puno seru…pa tako su Stjepan Šterc i Denis Šešelj završili kao vatreni desničari u komunističko-titoističkom Živim zidu i to je genijalno.

FB_IMG_1525598431573

Ne smeta njih dvojicu kao pravaše što se Pernar druži sa okorjelim četnikom iz Dvera, Obradovićem. To nije sramota. 

pernar-i-bosko-obradovic

četnici živi zid

pernar

 

..ipak zanimljivo da nitko nije primijetio kako Vojo Šešelj je imao svoj četnički dernek baš kad i Keleminec, kako bi udbaška desnica uz pomoć levičarskog kradezea prikazala Keleminca i srpskog Šešelja istima…malo su se zaje*ali…

Šešelj je ratni zločinac, Keleminec dragovoljac domovinskog , a puno današnjih hrvatskih desničara “iznajmljuje ” Šešelja da bi prikazali Keleminca sličnim, te zapravo jasno pokazuju da su u spregi sa udbaškim četništvom. Crvenog vojvode Šešelja… Keleminec je navodno ekstremista, ali nikada nije napravio niti jedan eksces. Što u prijevodu znači da su naše institucije iz Hrvata napravile ekstremista, ustašu preko medija, a izdajnička vlast, pravosuđe i policije to provode. Drugim riječima bezakonje provodi policija. 

Zašto toliko pišemo o Kelemincu? Preko Keleminca se vidi koliko je naša zemlja upropaštena. Mediji tvrde da je on ekstremista, a policija taj scenarij provodi, hapse ga bez razloga, ispituju, maltretiraju, fizički nasrću na njega, a da čovjek nikada nije napravio eksces. Naša pokvarena policija njegovo dizanje tona glasa smatra ekstremizom. To niti kreteni ne bi tako zaključili. S druge strane postoji jedna ali osuđujuća presuda Šešelja za ratne zločine i daljnje huškanje naroda.

A. Stanković zove u svoju emisiju srpskog glumačkog klauna koji uspoređuje ustaštvo i četništvo. Upravo zbog teze o jednakosti ekstremizma. I time isto radi za srpske lažljivce. I naravno kradeze levicu.

U Hrvatskoj ekstremizam postoji. To je M. Pupovac i njegova teroristička stranka SDSS. Na njihovim dernecima pjevaju četnici, njegovi članovi su srpski ekstremisti pomilovani tuđmanovim kretenskim zakonom o aboliciji. To se ne vidi u medijima. U Hrvatskoj zabranjeno je hrvatski disati.

Keleminec nema niti jedne presude za remećenje javnog reda i mira. Dok je dokazano da je policija nezakonito uklonila njega i članove stranke iz Srba, kada su prosvjedovali protiv četničkog derneka Pupovca i ekipe u Srbu. Policija je nezakonito zaustavila prije tjedan dana Keleminca kada se kretao prema Jasenovcu bez sudskog naloga. Policija je jučer zabranila ulazak Keleminca u Jasenovac bez sudskog naloga i zabrane ministra. Drugim riječima policija krši zakone prema Kelemincu, pa tako će i prema vama. Policije se bavi politikanstvom, a ne provedbom zakona. Zbog toga niste u Hrvatskoj sigurni, jer se bezakonje tolerira od policije. S druge strane policija na derneku četnika i ex terorista u Vrginmostu nikoga nije privela, nit kaznila iako je bilo tuče, kršenje javnog reda i mira, a kamoli da je četnički dernek zabranila, iako su organizatori i pjevači zastupnici četničije, one iste kao i Šešelj. I time je sve jasno. 

cetnici

Ovaj klaun je na čelu četničke crkve u Hrvatskoj. Velikosrpske. Nikada nije priveden na obavjesni razgovor zbog ove situacije i poslije toga kažnjen.

čulibrk

Da li je policija provela istragu tko je ovaj srpski pop i što radi u Pakracu…taj dobiva lovu od svih ministara kulture Hrvatske…

nikola malobabič

Ovaj srpski pop harači po Korenici, od kuda je krenula pobuna Srba u Hrvatskoj…Nije slučajno da baš Pakrac i Korenica imaju takav kadar. Tko je on? Školovani srpski šifrant, sudionik srpske pobune u Hrvatskoj! Nije niti njega policija ispitivala o njegovoj prošlosti. Oni su ugledni svećenici, Keleminec nikada kažnjavan je ekstremist.

SMEĆE ČETNIČKO

Ovak kreten prije par dana u Vrginmostu na derneku Srba je pretukao dvojicu, bez da je policija intervenirala.

FB_IMG_1525512124130

Ovaj čovjek kretenskog pogleda je organizator toga derneka, načelnik općine, i on je imao ispad za prekršajno kažnjavanje…ekstremist srpski koji je u vezi sa srpskim teroristima u Beogradu. Niti to policiju ne smeta.

Ovaj novinarčić  napada Keleminca , uspoređuje Šešlja i Keleminca po naravno uputi medijskih manipulaotora, i tvrdi da nema dokaza da je postojao logor Jasenovac poslije 1945. godine.

jasenovac dokaz

Nema dokaza? Za koga? N1 televiziju? Širi li ta televizija laži? I za čije interese?

Ovaj bedak ne zna da je službena brojka u Auschwitzu do 1990, godine bila oko 4 milijuna ubijenih, da bi naknadnom provjerom se ustanovilo kako je 3 milijuna izmišljeno, pa je sada oko milijun ubijenih službeni stav.

Mediji lažima izmišljaju ekstremiste, koji to nisu i brane srpski ekstremizam tzv. pravima nacionalnih manjina. Takvoj policiji i pravosuđu treba ukinuti sve prihode. Danas Keleminec, sutra netko drugi biti će problem. Sve se to događa jer osim Keleminca nitko se ne usudi doći pred Pupovca . U prijevodu gdje je  ostatak desnice? I tko od desnice dobiva lovu da Keleminca prikazuje ekstremistom dok se širi kao pošast pupovčev ekstremizam?

FB_IMG_1525684535728

Dragovoljac Keleminec i Šešelj je isto?

seselj

Igor Drenjančević

HOP