Nakon cirkusa nasljednika partizanskih bandita u Zagrebu, Pupovac organizira dernek srpskih partizana i ex terorista na Petrovoj gori

0
2595

Nakon što je dernek ex terorista prije tjedan dana završio u Slavskom polju, u blizini Vrginmosta, u kojem su se potukli domaći i inozemni četnici, a naša policija se sakrila u mišju rupu, jučer su crvenokošuljaši i crvenozvezdaši slavili banditski upad u Zagreb, klanja, ubijanja, silovanja, među kojima je svakako najstrašniji ratni zločin silovanje i vađenje srca kćeri M. Budaka.

Opljačkani su mnogi stanovi, oduzeti i od Židova i Hrvata, a ta seljačija vlada i do danas. To se slavi kao oslobođenje Zagreba. Nesposobna partizanija išta osloboditi, pa tako i njihov glavni grad Beograd, ušla je u prazan Zagreb i sve pred sobom uništila.

FB_IMG_1525859033493

Jučer su unuci te ekipe slavili činjenicu da još uvijek mnogi primaju partizansko-banditske mirovine, njih preko 39000 iako je odavno prošao rat i nema osnove za te banditske mirovine. Naravno da se nitko ne usudi dirnuti u ovaj sadašnji banditizam i pljačku proračuna.

 

Prebogati vlaj Pupovac, novokomponirani zaštitnik Srba, organizira proslavu srpskog ustanka protiv NDH. Taj događaj Srbi slave na simboličnoj lokaciji, Petrovoj gori, lokaciji navodne pogibelji zadnjeg hrvatskog kralja…proboj Srba u NDH. Godinama se to slavi kao dio antifašističkog ustanka, što je čista laž. Srbi i vlaji digli su se protiv NDH, te zato platili cijenu. Ova proslava želi Srbima ugurati još jednu laž u glavu kako su oni zbog toga čina antifašisti. Antifašisti su kao i Pupovčeva braća u Domovinskom ratu. Na dernek dolazi srbadija iz “celog regiona”.

HOP